Megvan a Kingdom of Hegyalja himnusza

Megvan a Kingdom of Hegyalja himnusza Az idei nagy visszatérő Borsodi Kingdom of Hegyalja megtalálta a tokaji bulik méltó himnuszát. A modern és fiatalos hangzást megtestesítő Saverne formáció legújabb dala, a Carry on az elektronikus stílusok különleges keverékével hódítja meg a fesztivál közönségét. A meglepő és egyedi vizuális megoldásokat kedvelő együttes igazi zenei csemegét ígér a rajongóknak.

A Borsodi Kingdom of Hegyalja himnusza egy magyar elektronikus formáció kezei közül került ki, és minden megvan benne, ami az újjászületett rendezvényt jellemzi: pörgős, aktuális és sokszínű.
A Saverne Carry on című dala három kreatív srác munkájának eredménye, akik a különleges zenei megoldásokon túl a látványos vizuális effektekre is hangsúlyt fektetnek.

 

Megvan a Kingdom of Hegyalja himnusza

 

 

„Nagyon örülünk, hogy a mi dalunk képviselheti a Borsodi Kingdom of Hegyalját. Nyomon követtük a megújult arculatot és a zenei paletta színesedését, így a mi világunk is még jobban beleillik a képbe. A Carry on már korábban is szólt a koncertjeinken, és ahogy egyre több pozitív visszajelzést kaptunk, elérkezettnek láttuk az időt, hogy hivatalos legyen ez a könnyed, bulizós dal. Reméljük, a fesztivál közönsége is velünk csapatja majd hajnalig” – mesélte Kocsis Bence, a formáció egyik énekese és dalszerzője.

 

A Saverne mellett olyan további elektronikus nagyágyúk várják a fesztiválra látogatókat, mint a Rudimental, a Clean Bandit, a Chase and Status vagy a Milk & Sugar. A Borsodi Kingdom of Hegyalja himnuszát itt meghallgathatod.