Törődés Napja a Bárcziban

Törődés Napja a Bárcziban Önkéntes pénzintézeti dolgozók és annak családtagjai segítő munkájukkal járultak hozzá a nyíregyházi Bárczi Gusztáv Speciális Iskola új fejlesztő-tornaszoba kialakításában május 30.-n. 

Pintér Zoltán elmondta, hogy a Budapest Bank vállalati kultúrájának meghatározó eleme az önkéntesség. 15 éve rendezik meg a „Törődés Napja” akciósorozatot évi két alkalommal, tavasszal és ősszel. Ők választják ki a helyi iskolákat, óvodákat, játszótereket, ahol a dolgozók és családtagjaik önkéntes munkájukkal járulhatnak hozzá a környezetük fejlesztéséhez. A bank idén tavasszal minden eddigi rekordot megdöntve 28 akciót támogat. Ebből helyileg két héttel ezelőtt a Jósa András Oktató Kórház Gyermekgyógyászati Centrumában saját forrásból falmatricákkal dekorálták a vizsgáló szobákat és várókat a nyíregyházi bankfiók dolgozói. kétkezi segítségen túl, biztosították a munkálatok elvégzéséhez szükséges eszközök, alapanyagok beszerzését is.

 
Törődés Napja Törődés Napja
 
A második választás a Bárczi Gusztáv Speciális Iskolára is esett, mert a sérült gyerekek számára új, szebb, egy kicsivel már modernebb fejlesztőszobára volt szükség. Braun Mária igazgatónő örömmel konstatálta, hogy az intézményre esett a választás.
 
Törődés Napja  Törődés Napja
 
A gyerekek állóképességük, tornai továbbfejlesztésük érdekében a legjobb pillanatban jött a segítség. Mindenkinek nagyon szépen köszönik önkéntes segítségüket!
 
Hajzer Andy