A reptéri parkolás végre megfizethető!

A külföldi utazások szervezése mindig odafigyelést igényel, különösképpen ha repülővel utazunk; ilyenkor mindig felvetődik a poggyász, a reptérre való kijutás és a reptéri parkolás kérdése is. A Budapest Airport barátságos áron kínál parkolási lehetőséget, így mentesülhetünk a taxizás borsos áraitól és a tömegközlekedés kényelmetlenségeitől is.

A bud.hu honlap arra hívja fel az utasok figyelmét, hogy a reptéri parkolás típusát elsősorban a tartózkodás időtartama alapján választhatjuk meg.

A Prémium Parkoló kiváló lehetőséget biztosít mindazok számára, akik csak rövid időt szeretnének parkolással eltölteni. Ennek a parkolóhelynek az a legnagyobb előnye, hogy a terminál közvetlen közelében helyezkedik el, ráadásul öt percet nem meghaladó megállás esetén díjmentes.

Amennyiben hosszabb, egész napos, vagy több napig tartó parkolási lehetőséget keresünk, az esetben a Terminál Parkoló lehet a legjobb választás. Nagy előnye, hogy akár néhány napos parkolás esetén is kedvező áron vehető igénybe, így nem jelent különösebben nagy anyagi terhet az autóval érkezők számára. Ebben a zónában is érvényes az öt perces díjmentességi limit; ha csupán 5 percig tartózkodunk a parkolóban, nem kell fizetnünk. Ráadásul a parkolóban lehetőség nyílik kisbuszok elhelyezésére is, ami alapáras szolgáltatás, tehát a kisbuszokkal érkező utasokat is ugyanolyan költségek terhelik, mint az autósokat.

Ha pedig hosszabb időt szeretnénk a 2-es terminál parkolóiban tölteni, netalán várakozásra kényszerülünk, az időt elüthetjük egy kis autótisztítással. A hagyományos vizes autómosás helyett sokkal gazdaságosabb és környezetkímélőbb megoldás áll rendelkezésre; speciális törlőruhák használhatók, amelyek az így képzett viaszrétegnek köszönhetően segítenek megóvni a gépkocsit az újabb szennyeződésektől, amíg mi távol vagyunk tőle.

A Budapest Airport lehetőséget kínál a parkolásra azoknak az utasoknak is, akik hosszabb időszakot töltenek távol. Egy nyaralás vagy telelés esetén rendkívül hasznos egy megfizethető árú lehetőség; a Holiday Plus és a Holiday Parkolóknak köszönhetően tökéletes biztonságban tudhatjuk a gépkocsinkat. Mindkét parkolót biztonsági kamerával, rendszám-felismerő rendszerrel és extra biztosítással látták el annak érdekében, hogy az utasoknak egyáltalán ne kelljen aggódniuk gépkocsijuk épségéért.

 

 

A reptér legmagasabb szintű parkolási szolgáltatását a Business Parking szolgáltatja. A máshol megszokott biztonsági kamera, rendszám-felismerő rendszer és extra biztosítás mellett itt élőerős védelem is jár a gépkocsiknak. A parkoló kiemelt ügyfélszolgálatot biztosít az utasok részére, mindemellett gondoskodik ingyenes transzferről.

A repülős utazások tervezésekor mindenképpen érdemes számba venni a különböző lehetőségeket, illetve költségeket. A reptéri parkolás épp azt a célt szolgálja, hogy kényelmesebben juthassunk el a reptérre, illetve az érkezés után kényelmesebben és gyorsabban hazatérhessünk. Ha saját gépkocsival érkeznénk, mindenképpen ajánlott a parkolásra vonatkozó szolgáltatásokat számba venni. Az utóbbi évek tendenciája azt mutatja, hogy a reptéri parkolás egyre inkább megfizethetővé válik; ennek köszönhetően egyre többen döntenek úgy, hogy mellőzik a drága taxikat és a kényelmetlen tömegközlekedést.

A Budapest Airport honlapján megtalálhatók a parkolásra vonatkozó információk, beleértve az árlistát is. Ezek ismeretében már egyszerűen és könnyedén tervezhetünk, felbecsülhetjük a várható költségeket és eldönthetjük, igénybe vesszük-e a szolgáltatást.