Állatok Karácsonya 2015

 Idén is rengeteg árva kutya és cica tölti majd az ünnepeket az Állatbarát Alapítvány állatotthonában. Az Állatok Karácsonya rendezvényükön szeretnék szebbé varázsolni az ő karácsonyukat is.

 Díszítsük fel közösen az Állatotthonban felállított fenyőfát, amely alá hálásan fogadunk bármit, amivel a kutyáknak és cicáknak örömet szereznek a szeretet ünnepén.

Finom falatok (kutya és macska eledelek), játékok, állatápolási­és felszerelési cikkek (nyakörvek, pórázak, fésűk, samponok), meleg takarók, plédek ajándékozásával, vagy az állatokkal való foglalkozással, sétáltatással, szeretetteljes gondoskodással Ön is boldogabbá teheti a gazdátlan állatok karácsonyát.

Sok szeretettel, izgalmas programokkal, forró teával és magyaros lángossal várunk mindenkit 2015. december 13­án (vasárnap) 10 órától Nyíregyházán a Csatorna utca 2. szám alatti Állatotthonban.

Aki nem tud ekkor eljönni, nem kell elkeserednie, a következő napokban is 8­16 óráig folyamatosan fogadjuk azokat, akik díszíteni szeretnék az állatok karácsonyfáját, vagy a fa alatt szeretnék elhelyezni a kutyáknak és cicáknak szánt meglepetéseket és egy kis simogatással vagy kiadós sétával szeretnék megszépíteni négylábú lakóink Karácsonyát!