Török Anna is érkezik a Grease stábjával

A Barátok közt című sorozat Bambijaként ismerhették meg többen, de számos előadásban és musicalben is remekelt már a fiatal színésznő. A nemrég fitneszmodellként is feltűnő szépség a Grease című musical stábjával Nyíregyházára is ellátogat júliusban Betty Rizzo szerepében, akit eredetileg Kiss Ramóna játszott volna.

Anna egyébként több helyszínen is helyettesíti majd Ramónát, aki az egyik televíziós csatornával kötött szerződése miatt kénytelen volt több, előre betervezett előadását lemondani.

A nézők a művésznő mellett többek között Vastag Csabát, Vastag Tamást és Hujber Ferencet is láthatják július 22-án a szabadéri színpadon.

 

 

A Grease történetét Jim Jacobs szövegkönyve inspirálta, amely William Taft High gimnáziumban töltött személyes tapasztalatain alapult. A produkció eredetileg 1971-ben került bemutatásra Chicago-ban, a Kingston Mines Theater elnevezésű színházban, majd eljutott New York városába is. Az első változatot Guy Barille rendezte egy lebutítottabb szövegkönyvből, amely az akkori elvárások szerint lett egyszerűsítve. Az új változat már Tom Moore rendezésében került bemutatásra 1972-ben az Off-Broadway-en, majd onnan átkerült a Broadway-re. Az eredeti 3.388 előadást élt meg 8 év alatt. A musicalből két későbbi Broadway előadás, három londoni és számos professzionális és/vagy amatőr változat született világszerte.
 
/fotó: hungaroperett.hu/