Képmás zenekar a Bonum Televízióban

Képmás zenekar a Bonum Televízióban A Bónum Televízió vendége volt Bolega László, a Képmás zenekar énekese és Kardos György, a Képmás zenekar dobosa annak apropóján, hogy megjelent első klipjük: A felejtés városa címmel.

Az interjú során szó volt a kezdetekről is, hiszen a zenekar ötlete immár 10 éve, hogy felmerült két alapító tag fejében. A zenekar fő célja az volt, hogy jól érezzék magukat, de idővel jöttek az újabb lehetőségek is, főként a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegyében. 

 
 
"Be van fejezve a nagy mű..."
 
A klip megtekintése után elemezték is a profi művet: kiderült, a szám egy külföldre távozó gyermekkori barátnak íródott, de aktualitása okán sokan bele tudják gondolni a saját tapasztalatukat, élethelyzetüket.  A klipet Kondás Kristóf írta és rendezte, a dal zenéjét Bolega László és Kostyál András jegyzi, míg a dalszöveget a csapat állandó szövegírója Tamaskovics „Bobek” Róbert írta. A szám a zenekar hamarosan megjelenő nagylemezén lesz hallható.  
 

A teljes interjúért kattints ide

A Felejtés Városa klipp

 
"De az alkotó nem pihen..."
 
 
A Bónum Televízió vendége volt Bolega László, a Képmás zenekar énekese és Kardos György, a Képmás zenekar dobosa annak apropóján, hogy megjelent első klipjük: A felejtés városa címmel.Kitértek arra is, hogy szerencsére van sok felkérésük, munkájuk, itt a régióban február óta szinte meg sem álltak. Ráadásul amit nem sokan mondhatnak el magukról: nem csak fellépnek, de dalszerzésre, egyéb projektekre is felkérik a Képmás zenekart. 
 
"Börtönbe vonul a Képmás"
 
A csapat legközelebb augusztus 18-án délelőtt, Nyíregyházán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Bv. Intézetben Lippai Csaba börtönlelkész szervezésében megrendezésre kerülő lelkigyakorlaton működik közre a Tóth László nyíregyházi főplébános által összeállított zenés elmélkedés keretében. Augusztus 21-én pedig határon túlra készülnek: Erdélyben a Szatmári Egyházmegye Családi Napján lépnek színpadra, majd a szentmisén is zenei szolgálatot tartanak. De a közeljövőben tervben van a nyíregyháziak mellett egy budapesti fellépés is!
 
További sok sikert kívánunk a Képmás Zenekarnak!
 
NyírPort