Jótékonysági nap a Nyíregyházi Állatparkban

Összesen mintegy 35 teherautónyi ajándékot gyűjtött  össze a Nyíregyházi Állatpark a jótékonysági napján! Idén közel 20.000 látogató járt ezen a napon a Sóstó Zoo-ban.

Már hagyomány,  hogy a Nyíregyházi Állatpark  a szeretet jegyében karácsony előtt, adománygyűjtő napot szervez.Így 2016.november 26-án mindenki 100Ft-os belépőjeggyel látogathatta a parkot, ha hozott magával olyan ajándékot, ami számára nélkülözhető, de mások számára még hasznos lehet.  Az így összegyűjtött adományokat- mely javarészt ruhanemű, játék és tartós élelmiszer volt- a Nyíregyházi Állatpark munkatársai, még a mai napon 22 családsegítő szervezeten keresztül eljuttatták a rászorulóknak, akik számára sok esetben mindössze ez jelenti a karácsonyi ajándékot.  

 

Ezzel a különleges nappal, a szabolcsi megyeszékhely állatkertje 2 célt is megvalósított.  Egyfelől, akik egész évben nem tudták megfizetni a  belépőjegy árát, most megnézhették a 30 hektáros park közel 5000 állatát, másrészt az összegyűjtött ajándékok nagyon sok embernek szereztek örömet. Idén közel 20.000 látogató volt ezen a napon és mindenki hozott ajándékot, így  35 teherautót töltött meg az emberi jó szándék.