Állati karácsonyfa díszítés a nyíregyházi menhelyen

Forró teával és süteménnyel fogadnak minden látogatót az  Állatok Karácsonya  ünnepségen,  december 17-én, szombaton délelőtt, a nyíregyházi Állatotthonban Közel 200 árva, traumát átélt, vagy épp ,,csak elhagyott” kutyus, és félszáz cicus vár az emberektől egy kis simogatást, foglalkozást, szeretet, amit ki-ki a maga módján ad(hat), mindenhogyan jó lesz!

Nyíregyháza külterületén, a Csatorna utca 2. sz. alatt 10 órától a menhely munkatársai és a MEOE Nyíregyházi Önálló Jogú Szervezete minden állatbarát jelenlétére számít, s egy vidám kutyás bemutatóval is megtoldja az adományok értékét, melyeket a város lakossága az ünnepekre a fa alá felajánl. Nagy élmény lehet besegíteni az állatok karácsonyfájának díszítésébe, melyre nemcsak karácsonykor, hanem az azt követő napokban is megtehetnek az állatbarátok 8-16 óráig.

 

Az Állatbarát Alapítvány jóvoltából egy kis kívánságlista is segíti az adakozók döntését. Folyamatosan fogadják a kis lakóknak meleg takarók, ruhaneműk, immunerősítők, vitaminok érkezését, de nagyon hasznos adomány a macskaalom, különböző konzervek, tápok ajándéka is.

 

 

Itt nincs anyagi elvárás, ingyen is bárki képes megszépíteni a négylábú menhelylakók Karácsonyát! Bár a kívánságlista élén egy szerető gazdi áll, a legkisebbeken, lábadozókon sokat segíthet ideiglenes befogadók, rendszeresen sétáltatók, és megszeretgetők jelentkezése.

Az állatokról tájékozódjanak a www.ållatbarat.com weboldalon, ahol egy kis leírás is segíti a népes csapattal való ismerkedést.
 

Aki nem tud menni, az az adományait leadhatja az alábbi gyűjtésen is: