Lomtalanítás 2017 Nyíregyházán

A TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft., mint az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közszolgáltató alvállalkozója lomtalanítást hirdet.

A lomtalanítás a vegyes hulladék megszokott gyűjtési napján, azzal azonos időpontban történik. A pontos időpontok megtalálhatóak a már kiosztott hulladékszállítási naptárakban, valamint a TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. honlapján a www.thgkft.hu oldalon, a Közérdekű adatok menüponton belül, a LETÖLTHETŐ almenüben 2017-es Hulladékszállítási naptárak cím alatt.
 
A Közszolgáltató kizárólag a lakosságnál, a háztartásokban képződött, de a szabványos gyűjtőedényekben el nem helyezhető nagydarabos lomhulladékot szállítja el.

Kérjük Önöket, hogy a lomokat az ingatlanuk elé, a saját hulladékgyűjtő edényeik mellé helyezzék ki, a gyűjtési időpontot megelőző napon, ahonnan Társaságunk gépjárművei a vegyes hulladékkal megszokott járatnapon szállítják el.

A település tisztaságára való tekintettel kérjük Önöket, a gyűjtési napon már ne helyezzenek ki lomokat, mivel azokról a területekről, ahonnan már elszállítottuk a feleslegessé vált dolgokat, nem áll módunkban ismét szállítani!

A lomtalanítás keretében közterületre nem helyezhető ki építési és bontási hulladék, veszélyes hulladék, elkülönítetten gyűjthető papír, műanyag- és fémhulladék, zöldhulladék, ipari, mezőgazdasági vagy szolgáltatási tevékenység során képződött hulladék. A lomhulladékot a közterületen úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a szállítójármű részére jól megközelíthető legyen, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, és ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.
 
 
Elérhetőségeink:
TÉRSÉGI HULLADÉK-GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft.
Tel./fax.: 42/314-976; 42/594-531
E-mail: hulladekszallitas@thgkft.hu
www.thgkft.hu