Nyíregyházára érkezik az X-Faktor Casting csapata

Nyíregyházára érkezik az X-Faktor Casting csapata! 2017-ben sem maradnak az RTL Klub nézői X-Faktor nélkül, az új évadba már várjuk a jelentkezni vágyókat, akárcsak tavaly, idén is az ország számos pontján tartunk meghallgatásokat. A műsor szerkesztői március 17-én, péntek este Nyíregyházán várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

2017-ban ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői március 17-én, péntek este Nyíregyházán várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

 

Nyíregyházára érkezik az X-Faktor Casting csapata!Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi és Opitz Barbara után 2017-ben lehet, hogy az az énekes vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a nyíregyházi meghallgatáson!
Március 17-én, pénteken 20 órától ugyanis a nyíregyházi Brick House Karaoke Bárban tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor nyíregyházi casting eseményénél www.facebook.com/events/250111562066023/ valamint a +36-30-364-3500-ás telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

A műsorra a www.rtlklub.hu/xfaktor2017/ oldalon, illetve Instagramon www.instagram.com/xfaktorhun keresztül vagy akár SMS-ben is lehet jelentkezni.

Minden, amit az idei X-Faktorról tudni lehet: rtl.hu/rtlklub/xfaktor

RTL Magyarország
Marketingkommunikációs osztály