Fakivágás és permetezés Nyíregyházán

Fakivágási munkálatokat végez a NYÍRVV Nonprofit Kft. 2017. június 15-től 17-ig a Bethlen Gábor utcán. A társaság a Mező-Bethlen Gábor utcai csomópont átépítése miatt vágja ki a kereszteződéstől a páros oldalon az 52-es számú házig, a páratlan oldalon az E-ON irodaházáig a japán akác fákat.

A munkálatokra 8 órától 14 óráig kerül sor. A fakivágás során fél pályás útlezárásra, és lassabb haladásra kell számítaniuk a közlekedőknek, a forgalmat polgárőrök irányítják.

Kérjük a munkálatok zavartalanságának biztosítása érdekében a fenti időszakban ne parkoljanak az útszakasz leállósávjában!
Köszönjük a Közlekedők türelmét és megértését!

A Nyíregyházi Városüzemeltetési és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. június 10 és 30. között permetezik a közterületi vadgesztenye-, platán- és hársfa ligeteket. A védekezés azokat a közterületeket érinti, ahol ezek a fafajok megtalálhatók.

A permetezéseket a városüzemeltető társaság megbízásából a Tréner Kft. a jármű- és gyalogosforgalom zavartalanságának biztosítása érdekében a késő esti és éjszakai órákban (23 és 05 óra között) végzi.

A felhasznált rovar- és gombaölő szerek az emberi és állati szervezetekre nem veszélyesek.

A kijuttatást követően a fákról lecsepegő permet a parkoló járműveken ártalmatlan nyomot hagyhat.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!
 

 

NyírVV