LeszFeszt 2017

LeszFeszt 2017 Non-stop zene és bensőséges hangulat. - Ezt ígéri idén is a kisvárdai L.E.S.Z. Feszt Cirkuszi artisták, graffitys performance, break táncosok, a legnevesebb hazai és külföldi előadók színes kavalkádja. Mindez egybegyúrva, színesre pingálva, felhangosítva, megfűszerezve a helyszín különleges adottságaival, a festői környezettel, és mindennel, ami egy 3 napos önfeledt karneválozáshoz szükséges.

Július 6 és 8 között harmadik alakalommal kerül megrendezésre a kisvárdai L.E.S.Z. Feszt, amely idén szeretné túlszárnyalni a múlt évi látogatószám rekordját. Meg is tettek mindent ezért a szervezők, hiszen idén már 6 színpadon, több műfajban, több mint 80 fellépővel találkozhat a LeszFeszt közönsége.

Igazi különleges csemegének ígérkezik a két külföldi sztárfellépő. Emír Kusturicát nem hiszem, hogy be kellene mutatnunk. Elég, ha annyit mondunk, hogy Macskajajj és rögtön beugrik a Bubamara és az ismerős dallam. A híres színész-rendező- zenész-dalszerző zenésztársaival, az Emir Kusturica and The No Smoking Orchestraval körbekoncertezte már Buenos Aires-től Moszkváig a fél világot. Ennek a világturnénak az egyik állomása július 8-án a LeszFeszt. A formáció arról híres, hogy bárhol képesek hatalmas bulit és jó hangulatot teremteni maguk körül.

 

LeszFeszt 2017

 

Július 6-án pedig saját műfajában szintén nem kisebb sztár érkezik. A lemezjátszók mögött nem más fogja pörgetni a bakelitet, mint a több mint kétmillió követővel rendelkező holland EDM producer és dj, Sander van Doorn, aki év elején a legfelkapottabb amerikai fesztiválokon volt hallható. Kisvárdai fellépése után többek között Ibizán és a Tomorrowland fesztiválokon fogja a közönséget szórakoztatni. Kisvárdán is az ibizai klubok hangulatát szeretnék átadni a közönségnek.

 

LeszFeszt 2017

 

A hazai előadók között hasonlóan nagy neveket találhatunk.

A kisvárdai LeszFeszt a nagyfesztiválok sorába léphet

Fellép a Tankcsapda, Halott Pénz, Punnany Massif, Nagyferó és a Beatrice, Sterbinszky, Chris Lawyer, Wellhello, Ossian, DJ Dominique, Bëlga, Depresszió, Vad Fruttik, Ocho Macho, Alvin és a mókusok, Ganxsta Zolee és a Kartel, DJ Budai, The Carbonfools, Belocca, Pierre Maddox, Supernem, FISH!, Rómeó Vérzik, Purebeat, The Biebers, Dj Szecsei, Newl & Zola, Leander Kills, The Silver Shine, Spoon 21, Soulwave, Cloud 9+, Aurora, New Level Empire, Hiperkarma, Edo Denova, Yamina, Maszkura és a Tücsökraj, Monkeyneck, Prosectura, Majka & Curtis, colorStar, Óperentzia, Jackwell, Ferenczi György és a Rackajam, Drop The Cheese, Karmapirin, Kardos Horváth János, Szükségállapot, Radar, VASCO, DJM, Csángálló, Roberto Rios x Dan Spars, Üllői Úti Fuck, Szüret Utcza, Dorombal, Ordiman, Dj Vodi, AWS, Kory, Varázsszakáll, Kócos Cirkusz, DJ Sarkady és még sokan mások.

 

LeszFeszt 2017

 

A feltörekvő zenekarok közülük hatan a LeszFesz közösségi oldalán május 21-ig zajló közönségszavazás eredménye alapján kapnak fellépési lehetőséget. A családias L.E.S.Z. Feszt fesztivál maga is a feltörekvő fesztiválok közé tartozik, ezért különösen fontosnak tartják a szervezők, hogy barátságos árfekvésben biztosítsák mindezt a különleges zenei és fesztiválélményt a közönségnek.

További információ: www.leszfeszt.hu