Városmajori Est

Vízparti Kutyás Hétvége 2018
 

Városmajori Est Nyíregyházán a Városmajori Művelődési Ház saját szervezésű műsorokkal kedveskedett 2017. július 1-jén a vendégei számára, Városmajori Est címmel.

Orémusz Maja, az intézmény vezetője elmondta, hogy bizony bánhatják azok, akik nem jöttek el, mert még ilyen az intézmény falai között nem volt. "Igaz, nem olyan a helyszín, mint a Bencs Villa volt, de a kollégáimmal mindig gondoskodunk arról, hogy a vendégek nagyon jól érezzék magukat" - tette hozzá.

A rendezvényt Jeszenszki András nyíregyházi Önkormányzat képviselője és Kopzos Judit a nyíregyházi Váci Mihály Kulturális Központ igazgatóhelyettese nyitotta meg.

 

 

 

 

 

Bár reggel még esett az eső, délutánra kisütött a nap és zavartalan volt a rendezvény megtartása, ahol színvonalas produkciókat láthattunk.

 

 

A nézők megtekinthették többek között a Nyírpazonyi Nők Klubjának vendégszereplésében a „Micsoda nő ez a férfi” című előadást és Paso Doble spanyol tánc előadást, az Örökzöld Nyugdíjas Egyesület táncos-dalos programját, valamint az Aqueencum zenekar és a Long Dusty Road country rock – ők nemrég alakultak és a második fellépésük volt a Művelődési Házban -, zenekar koncertjét is.

Hajzer Andy