Mindig jó, ha mellettünk van egy megbízható társ

Mindig jó, ha mellettünk van egy megbízható társ Manapság kapcsolataink nagyban meghatározzák életünket. Minél több embert ismerünk, annál könnyebben elintézhetünk mindent. Gondoljunk csak bele, amikor éppen egészségi állapotunk nem megfelelő, ezért ne adj, isten kórházi kivizsgálásra kell mennünk. Az egészségügyi rendszer igen csak lassú, hiszen minden azzal kezdődik, hogy beutalót kell kérnünk a háziorvostól. Azt követően a kórházban időpontot kell kérni a szakorvoshoz ahová mennünk, kell.

Időpontot nem olyan könnyű egyeztetni, ráadásul, ha sikerül, még akkor is sokat kell várni mire a kivizsgálás napja elérkezik. Az idő pedig gyorsan elszalad, nekünk pedig mielőbb szükségünk lenne egy alapos kivizsgálásra.

Mennyivel egyszerűbb, ha van egy egészségügyben dolgozó barátunk, aki segít nekünk abban, hogy ezt a procedúrát elkerüljük, így hamarabb sor kerülhet arra a bizonyos kivizsgálásra. Azonban nem csak az egészségügy területén jó, ha rendelkezünk ilyen barátokkal, hanem ennél még fontosabb területen, a munkaerőpiac területén. Napjainkban szomorúan vesszük tudomásul, hogy a legtöbb vállalat csak meghirdeti az álláshirdetésben a pozíciót. A legtöbb esetben már rég megvan az a személy, aki be fogja tölteni az állást. Általában úgy működik a dolog, hogy a szóban forgó vállalatnál legelőször az ott dolgozókat kérdezik meg, nem-e lenne olyan ismerősük, aki éppen munkát keres, mert megüresedett egy pozíció. Amennyiben valakinek van olyan barátja, vagy ismerőse, és el is vállalja a munkát, akkor gyakorlatilag a meghirdetett állás már be is van töltve. Mindezek mellett a HR-eseknek ugyanúgy le kell bonyolítaniuk az állásinterjút, mintha mi sem történt volna, maximum nem értesítik a jelentkezőket az eredményről, amely csak egyet jelenthet, mégpedig azt hogy az interjú nem sikerült.

 

Mindig jó, ha mellettünk van egy megbízható társHa éppen állást keresünk egy multinacionális vállalatnál, és van olyan barátunk, aki segít nekünk abban, hogy megkapjuk a munkát máris nyert ügyünk van. A mindennapi életben az ügyintézés is jelen van. A személyes ügyintézés nem tartozik a kedvenceink közé, mert általában ilyenkor hivatalos ügyeket intézünk. A várakozási idő ebben az esetben is hosszúra nyúlhat, ám ha van ismerősünk, akkor ezt is könnyedén elintézhetjük. Látható, hogy mennyire számítanak kapcsolataink az élet bármely területén, legyen szó akár magán vagy szakmai életünkről is. Egyedül sokkal nehezebb boldogulni az életben, ám ha állnak mögöttünk emberek, akkor lényegesen könnyebb lehet életünk.

Mindezek ellenére vannak pillanatok, amikor csak magunkra számíthatunk, gondoljunk bele, amikor a gyerekeket visszük óvodába, vagy iskolába, esetleg bevásárolunk otthonra, vagy munkába sietünk. Általában időhöz vagyunk kötve, és ilyenkor is jó, ha számíthatunk valakire. Egy óra ideális lehet az ilyen helyzetekben is. A hölgyeknek fontos az, hogy jól nézzenek ki, és öltözéküket szeretik feldobni különböző kiegészítőkkel, melyek között megtalálhatóak táskák, fülbevalók, és ékszerek is. Egy női karóra nem csak arra szolgálhat, hogy le lehessen olvasni az időt, hanem kifejezheti az egyéniséget, és egyben a stílust is. A honlapon olvashatóak információk az Akzent női karóráról, amely fekete színű óraház kerettel hozzájárul az egyéniség kifejezéséhez. A karóra mutatói és számai aranyszínű köntösbe bújtak. A karóra szíjának anyaga műbőr, színe pedig fekete. Az óraház anyaga fémből készült. Az időjárás viszontagságainak a karóra nem áll ellen, mert nem vízálló. További óratípusok is megtalálhatóak a weboldalon, és egyszerűen rájuk lehet találni, mert az órák csoportokba vannak szedve.

(x)