Secondary menu


Kiemelt cikkek

A Hajléktalan Jézus szobra hirdeti feladatunkat – Kisvárdára érkezett az együttérzés szobra

A Hajléktalan Jézus szobra hirdeti feladatunkat – Kisvárdára érkezett az együttérzés szobra Kisvárdán a Szent Péter és Pál Nagytemplom előtt helyezték el két napra a Hajléktalan Jézus szobrot november 20-án. Az együttérzés jelképévé vált alkotást ökumenikus imádsággal és gyertyagyújtással fogadták.

Újból sikeres volt a Megyei Filmszemle

Újból sikeres volt a Megyei Filmszemle Az immár hagyományosan a NYÍRI AFK Egyesület által minden páratlan évben megrendezésre kerülő megyei (amatőr és független) filmes szemle idén újból sok sikert hozott.

Novemberi programok a nyíregyházi könyvtárban

A Móricz Megyei és Városi Könyvtár 2017. novemberében is számos érdekes probrammal várja a kultúra iránt érdeklődőket.

Őszi madárderűs napok a nyíregyházi Szelkó-tónál

Az E-misszió Egyesület 2017. november 9-12. között ismét őszi madárgyűrűző napokat szervez a nyíregyházi Szelkó-tó mellé, ahová szívesen hívja a természet és madarak nyugodt kikapcsolódásra vágyó barátait A természetvédelmi program minden érdeklődő számára nyitott, különösen a szombati (november 11.) családi napon.

Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem - bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át

Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem - bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át 2017 november 10-én 16:30 perctől nyílik meg Kazai Béla "Tiszatelek a folyóparti gyöngyszem - bringával és fényképezőgéppel árkon bokron át" című fotókiállítása, a Móricz Zsigmond Könyvtárban.

Chili Paprikaevő Verseny Nyíregyházán!

Szereted, ha a paprika nagyon csíp? Szereted a kihívásokat? Ezt a péntek esti programot Neked találták ki! Gyere és versenyezz! Szólj chili-fan ismerőseidnek is!

 


Galériák

DIÓTÖRŐ HERCEG a nyíregyházi színházban

DIÓTÖRŐ HERCEG a nyíregyházi színházban 2017. október 13-án mutatták be Olt Tamás rendezésében a Diótörő herceg című mesejátékot a Móricz Zsigmond Színház Nagyszínpadán.

Sherlock Holmes - A sátán kutyája

Sherlock Holmes - A sátán kutyája előadás 2017. szeptember 9-én (szombat) nagy sikerrel mutatták be a Sherlock Holmes A sátán kutyája című darabot a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

VIDOR 2017 - a mi szemünkkel

VIDOR 2017 - a mi szemünkkelA 16. VIDOR, vagyis a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje 2017 szeptember 2-án hatalmas tűzijátékkal ért véget. Idén is remek darabokat láttunk a színházban, és érdekes koncertekbe hallgathattunk bele a belvárosban. Képes összeállításunkban egy kis egyveleget kaphatnak az elmúlt több mint 1 hét hangulatából, valamint megtudhatják, hogy az elmaradhatatlan karikaturisták hogyan látták a 2017-es VIDOR egy-egy mozzanatát.

Legyetek jók, ha tudtok! a Szabadtéri Színpadon

Legyetek jók, ha tudtok! a Szabadtéri Színpadon 2017. július 7-én folytatódott a nyíregyházi Szabadtéri Színpad programsorozata a "Legyetek jók, ha tudtok!" című színdarabbal, amely a Budaörsi Latinovits Színház produkciója.

A Gyöngyhajú lány című Omega musical a Szabadtéri Színpadon

 2017. július 1-jén az ExperiDance Gyöngyhajú lány című Omega musicallel folytatódott a Szabadtéri Színpad programsorozata.

A Főfőnök

A Főfőnök Lars von Trier A FŐFŐNÖK című komédiáját, Kovács Krisztina adaptációja nyomán Koltai M. Gábor rendezésében mutatták be 2017. április 1-én a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

Négy nélkülözhetetlen őszi kiegészítő férfiaknak

Négy nélkülözhetetlen őszi kiegészítő férfiaknak Véget ér a nyár, lassan beköszönt az ősz és ezzel együtt a melegebb ruháinkatt és az ősziesebb kiegészítőinket is elővesszük. Minden évszaknak meg vannak a maga darabjai, amivel biztosan nem hibázhatunk. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan férfi kiegészítőt, amiknek viselésével biztosan jobb kedvre derülsz, az őszi esős napokon is.

 

Táska

TáskaMindenkinek szüksége van egy olyan táskára, ami praktikusan pakolhatò, kényelmes viselet közben és nem utolsó sorban olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos használatot. A Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg fajta táska közül válogathatunk, hiszen a hátizsákoktól kezdve a sporttáskákon át a neszeszerig minden fajta darab megtalálahtó.

A cég leginkább a bőrből készült darabokra specializálódott, hiszen minden táskát kiválló minőségű marhabőrből készítenek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden egyes termékre ártól függetlenül négy év garanciát biztosítanak.

 

Csokornyakkendő

 

CsokornyakkendőTermészetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel olyan elegáns ruházatot, amihez csokornyakkendőt vesz fel. Azonban ez a kiegészítő

manapság már egy fehér inghez, szövet nadrághoz és egy elegánsabb cipőhöz is tökéletesen passzol. Egy érdekesség a csokornyakkendőről, hogy az 1870-es évek óta aligha változott valamit a kiegészítő alakja, kizárólag a felhelyezés módja. A dán webshopban igen nagy a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű daraboktól kezdve a különlegesebb darabokig minden megtalálható. Egy fontos szabály, amit minden férfinak tudnia kell, hogy öltönyhöz sosem szabad csokornyakkendőt viselni csak és kizárólag frakkhoz és szmokinghoz.

 

 

Sapka

 

SapkaA hidegebb idő bekövetkeztével egyre többször fontos sapkát viselni, főleg annak aki hajlamos a megfázásra vagy vízi sportot űz. Természetesen nem minden férfi szereti a manapság újra divatba jött kalapokat, azonban rengeteg más fajta sapka is megtalálható az online áruházban.

Minden megrendelt sapka raktárból érkezik és a méret hiánytól sem kell tartanunk, hiszen minden modelből több méretet tartanak a raktárban.

 

 

 

Karkötő

 

KarkötőManapság újra divatba jött a karkötők viselete a férfiak körében is, hiszen nemcsak, hogy divatosak de vannak olyan darabok, amiket rengeteg dologra fel lehet használni. A két ilyen karkötő a paracordból készült karkötő és a hajókötélből készített darab. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják fel mint általálnos hadi kötélzet, hiszen nemcsak 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet.

A legtöbb darab igazi őszi színű, hiszen a fekete darabtól kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden fajta megtalálható. A kirándulók által kedvelt stílusos kiegészítőt rengeteg tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is.

 

 

A webshopban található termékeket 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállítják és esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszatérítési garanciát is biztosít a cég.

(X)

 

 

 

Main menu

story | by Dr. Radut