Négy nélkülözhetetlen őszi kiegészítő férfiaknak

Vízparti Kutyás Hétvége 2018
 

Négy nélkülözhetetlen őszi kiegészítő férfiaknak Véget ér a nyár, lassan beköszönt az ősz és ezzel együtt a melegebb ruháinkatt és az ősziesebb kiegészítőinket is elővesszük. Minden évszaknak meg vannak a maga darabjai, amivel biztosan nem hibázhatunk. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan férfi kiegészítőt, amiknek viselésével biztosan jobb kedvre derülsz, az őszi esős napokon is.

 

Táska

TáskaMindenkinek szüksége van egy olyan táskára, ami praktikusan pakolhatò, kényelmes viselet közben és nem utolsó sorban olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos használatot. A Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg fajta táska közül válogathatunk, hiszen a hátizsákoktól kezdve a sporttáskákon át a neszeszerig minden fajta darab megtalálahtó.

A cég leginkább a bőrből készült darabokra specializálódott, hiszen minden táskát kiválló minőségű marhabőrből készítenek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden egyes termékre ártól függetlenül négy év garanciát biztosítanak.

 

Csokornyakkendő

 

CsokornyakkendőTermészetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel olyan elegáns ruházatot, amihez csokornyakkendőt vesz fel. Azonban ez a kiegészítő

manapság már egy fehér inghez, szövet nadrághoz és egy elegánsabb cipőhöz is tökéletesen passzol. Egy érdekesség a csokornyakkendőről, hogy az 1870-es évek óta aligha változott valamit a kiegészítő alakja, kizárólag a felhelyezés módja. A dán webshopban igen nagy a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű daraboktól kezdve a különlegesebb darabokig minden megtalálható. Egy fontos szabály, amit minden férfinak tudnia kell, hogy öltönyhöz sosem szabad csokornyakkendőt viselni csak és kizárólag frakkhoz és szmokinghoz.

 

 

Sapka

 

SapkaA hidegebb idő bekövetkeztével egyre többször fontos sapkát viselni, főleg annak aki hajlamos a megfázásra vagy vízi sportot űz. Természetesen nem minden férfi szereti a manapság újra divatba jött kalapokat, azonban rengeteg más fajta sapka is megtalálható az online áruházban.

Minden megrendelt sapka raktárból érkezik és a méret hiánytól sem kell tartanunk, hiszen minden modelből több méretet tartanak a raktárban.

 

 

 

Karkötő

 

KarkötőManapság újra divatba jött a karkötők viselete a férfiak körében is, hiszen nemcsak, hogy divatosak de vannak olyan darabok, amiket rengeteg dologra fel lehet használni. A két ilyen karkötő a paracordból készült karkötő és a hajókötélből készített darab. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják fel mint általálnos hadi kötélzet, hiszen nemcsak 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet.

A legtöbb darab igazi őszi színű, hiszen a fekete darabtól kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden fajta megtalálható. A kirándulók által kedvelt stílusos kiegészítőt rengeteg tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is.

 

 

A webshopban található termékeket 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállítják és esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszatérítési garanciát is biztosít a cég.

(X)