Secondary menu


Kiemelt cikkek

Európai Autómentes Nap a Zöld Kerék Alapítvánnyal

Bringás reggeli és ,,TE SZEDD!" akció után lendületben a Zöld Kerék. Nemrég 300 kakaós csigával és almával vártuk a bringásokat Nyíregyházán, hulladékot gyűjtöttünk a kerékpárutak mentén, most pedig arra készülünk hogy megmozgatjuk a várost 2017. szeptember 22-én.
 

Ismét sikeresen zárult a Panyolafeszt

Több helyszínen, 23 programban közel 300 művész és előadó lépett az idén is színpadra a szatmári falucskában, a Panyolafeszten. A látogatók száma naponta meghaladta a 2-3000 főt. A 600 lélekszámú kis falu immáron 12. alkalommal adott otthont ennek az izgalmas eseménynek.

Bővül a régiségpiac Nyíregyházán

Bővíti a régiségpiac területét a NYÍRVV Nonprofit Kft. A piac növekvő népszerűsége miatt 2017. szeptember 17-től a Korányi úti vásárhelyen 554 négyzetméterrel nagyobb, a Búza téri Szabadpiaccal azonos méretű terület, és közel 300 értékesítési hely áll rendelkezésre.
 

Gyakorlatoztak a Speciális Mentők

Gyakorlatoztak a Speciális Mentők A Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület 2017. szeptember 1-3. között, Rakamaz és Tokaj térségében tartott több fázisból álló gyakorlatot. Az eseményen 35 fő vett részt, a KMSME tagjain kívül részt vettek az idei gyakorlaton a miskolci Neptun Búvár Klub és Mentőcsapat búvár és mentőkutyás szakemberei, valamint a jászberényi Kutyákkal az Életért Alapítvány mentőkutya vezetői is.

Mudi kutya Világtalálkozót rendeznek Nyíregyházán

Nyíregyházán, a Sóstói Múzeumfaluban rendezik meg 2017. szeptember 7-10. között az I. Mudi Világtalálkozót. Mind a négy nap tematikus programok lesznek, ami nevezőknek és kilátogatók számára is érdekesek lehetnek.

Padlógázzal kezdik az évadot a Móricz Zsigmond Színházban

Padlógázzal kezdik az évadot a Móricz Zsigmond Színházban A közelgő VIDOR Fesztivált 16. alkalommal szervező Móricz Zsigmond Színház a nyitónap előtt négy nappal megtartotta hagyományos évadnyitó társulati ülését. Hat nagyszínpadi és hét kamara bemutatóval várják a nézőket.


Galériák

Sherlock Holmes - A sátán kutyája

Sherlock Holmes - A sátán kutyája előadás 2017. szeptember 9-én (szombat) nagy sikerrel mutatták be a Sherlock Holmes A sátán kutyája című darabot a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

VIDOR 2017 - a mi szemünkkel

VIDOR 2017 - a mi szemünkkelA 16. VIDOR, vagyis a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje 2017 szeptember 2-án hatalmas tűzijátékkal ért véget. Idén is remek darabokat láttunk a színházban, és érdekes koncertekbe hallgathattunk bele a belvárosban. Képes összeállításunkban egy kis egyveleget kaphatnak az elmúlt több mint 1 hét hangulatából, valamint megtudhatják, hogy az elmaradhatatlan karikaturisták hogyan látták a 2017-es VIDOR egy-egy mozzanatát.

Legyetek jók, ha tudtok! a Szabadtéri Színpadon

Legyetek jók, ha tudtok! a Szabadtéri Színpadon 2017. július 7-én folytatódott a nyíregyházi Szabadtéri Színpad programsorozata a "Legyetek jók, ha tudtok!" című színdarabbal, amely a Budaörsi Latinovits Színház produkciója.

A Gyöngyhajú lány című Omega musical a Szabadtéri Színpadon

 2017. július 1-jén az ExperiDance Gyöngyhajú lány című Omega musicallel folytatódott a Szabadtéri Színpad programsorozata.

A Főfőnök

A Főfőnök Lars von Trier A FŐFŐNÖK című komédiáját, Kovács Krisztina adaptációja nyomán Koltai M. Gábor rendezésében mutatták be 2017. április 1-én a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban.

A SingSingSing MÁZS-képp című Musical Show Nyíregyházán

A SingSingSing MÁZS-képp című Musical Show Nyíregyházán A SingSingSing MÁZS-képp c. Musical Show Veszprém, Sopron, Székesfehérvár és Budapest után 2017.március 19-én, valamint március 26-án Nyíregyháza közönségét is meghódította.

Négy nélkülözhetetlen őszi kiegészítő férfiaknak

Négy nélkülözhetetlen őszi kiegészítő férfiaknak Véget ér a nyár, lassan beköszönt az ősz és ezzel együtt a melegebb ruháinkatt és az ősziesebb kiegészítőinket is elővesszük. Minden évszaknak meg vannak a maga darabjai, amivel biztosan nem hibázhatunk. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan férfi kiegészítőt, amiknek viselésével biztosan jobb kedvre derülsz, az őszi esős napokon is.

 

Táska

TáskaMindenkinek szüksége van egy olyan táskára, ami praktikusan pakolhatò, kényelmes viselet közben és nem utolsó sorban olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos használatot. A Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg fajta táska közül válogathatunk, hiszen a hátizsákoktól kezdve a sporttáskákon át a neszeszerig minden fajta darab megtalálahtó.

A cég leginkább a bőrből készült darabokra specializálódott, hiszen minden táskát kiválló minőségű marhabőrből készítenek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden egyes termékre ártól függetlenül négy év garanciát biztosítanak.

 

Csokornyakkendő

 

CsokornyakkendőTermészetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel olyan elegáns ruházatot, amihez csokornyakkendőt vesz fel. Azonban ez a kiegészítő

manapság már egy fehér inghez, szövet nadrághoz és egy elegánsabb cipőhöz is tökéletesen passzol. Egy érdekesség a csokornyakkendőről, hogy az 1870-es évek óta aligha változott valamit a kiegészítő alakja, kizárólag a felhelyezés módja. A dán webshopban igen nagy a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű daraboktól kezdve a különlegesebb darabokig minden megtalálható. Egy fontos szabály, amit minden férfinak tudnia kell, hogy öltönyhöz sosem szabad csokornyakkendőt viselni csak és kizárólag frakkhoz és szmokinghoz.

 

 

Sapka

 

SapkaA hidegebb idő bekövetkeztével egyre többször fontos sapkát viselni, főleg annak aki hajlamos a megfázásra vagy vízi sportot űz. Természetesen nem minden férfi szereti a manapság újra divatba jött kalapokat, azonban rengeteg más fajta sapka is megtalálható az online áruházban.

Minden megrendelt sapka raktárból érkezik és a méret hiánytól sem kell tartanunk, hiszen minden modelből több méretet tartanak a raktárban.

 

 

 

Karkötő

 

KarkötőManapság újra divatba jött a karkötők viselete a férfiak körében is, hiszen nemcsak, hogy divatosak de vannak olyan darabok, amiket rengeteg dologra fel lehet használni. A két ilyen karkötő a paracordból készült karkötő és a hajókötélből készített darab. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják fel mint általálnos hadi kötélzet, hiszen nemcsak 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet.

A legtöbb darab igazi őszi színű, hiszen a fekete darabtól kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden fajta megtalálható. A kirándulók által kedvelt stílusos kiegészítőt rengeteg tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is.

 

 

A webshopban található termékeket 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállítják és esetleges problémák esetén 365 napos pénzvisszatérítési garanciát is biztosít a cég.

(X)

 

 

 

Main menu

story | by Dr. Radut