Sikeres séta Nyíregyházán

10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK: október első napján újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 12 helyszínen, köztük Nyíregyházán is. A program célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék gyermekkórházak és helyi szervezetek működését. A részvételi díjból befolyt összeget az Amway megduplázta, így több mint kétszázezer forint gyűlt össze a Down Egyesület javára.

Az Amway Hungária immár harmadik alkalommal, idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” országos jótékonysági eseményét október 1-jén. A résztvevők egy kb. 5 kilométeres, frissítő sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatták helyi szervezetek nélkülözhetetlen munkáját, de lehetőség volt további adományok befizetésére is. A részvételi díjak összegét az Amway megduplázta.

Nyíregyházán több mint kétszázan választották vasárnapi programnak az 5 kilométeres sétát, ők több ezer lépést tettek meg saját egészségükért és a Down Egyesület támogatásáért. A jótékonysági program során az 500 forintos jelképes részvételi díj befizetésével több mint százezer forint gyűlt össze. Ezt az összeget az Amway megduplázta, így az egyesület összesen 220 000 forintot fordíthat segítő munkájára.

 

Az országos rendezvényen 12 város, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Gyöngyös, Mohács, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Tatabánya, Vác, Zalaegerszeg és Zirc vett részt. A sétát összesen 2500-an, köztük az Amway munkatársai és üzleti vállalkozói gyalogolták le országszerte. A sétán befolyt adományok és az Amway támogatásából összesen 3 000 000 forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára.