Adomány került az asztalra

Adomány került az asztalra Van egy család, akik itt élnek köztünk. Mindennapjaik nemcsak az összetartozásból, a sok munkáról szól, hanem a hátrányos helyzetű családok segítéséről, a túláradó segíteni akarásról is. Minden év végén, amikor közeleg a karácsony ünnepe három család ajándékcsomagot kap a Perényi féle házi füstölt és töltelékárú kereskedéstől.

Perényi Tibort már gyerekkorában megtanították arra, hogy ajándékozni boldogság és öröm. Mindig ügyelt arra, hogy olyan családokon segítsenek, ahol sok gyermek van, ahol tényleg kell és elfér a segítő szándék. Ahogy meglátja minden évben azokat a családokat, akiknek segítenek, mindig könnybe lábad a szeme. (Nem túlzás, ezt most én is láttam.)

 

Ahogy megfigyeltem Tibort szerencsére nincs nehéz helyzetben, mert a család mellette van, segítik a vállalkozásban és már a gyerekek is tudják, hogy szívmelengető a érzés az ajándékozás. December 23-án megint három család kapott a füstölt hentes árú készítményekből, ezzel is egy kicsit megsegítve őket, hogy a karácsonyi ünnep alatt ne legyen üres az asztal.

Adomány került az asztalra  Adomány került az asztalra

A Perényi féle füstöltárúkat a Jósavárosi piacon és a Piaccsarnokban találhatjuk. Ha újra a jó Isten melléjük fog állni, akkor adományozási szokásuk jövőre sem áll meg. Boldog, Sikerekben Gazdagabb Új Esztendőt kívánnak és azt, hogy mindenkinek legyen szerencse malaca!

Hajzer Andy