Csúszdadomb a Kőris utcán

Csúszdadomb a Kőris utcán Befejeződött a csúszdadomb építése a Kőris utcai játszótéren. A korábbi játékvárat elbontották és helyére egy 5,5 méter magas, 140 m2-es, egyedi tervezésű játékot építettek. A játszódombot a NYÍRVV munkatársai úgy tervezték, hogy a legkisebbektől a nagyobb gyerekekig minden korosztálynak játéklehetőséget biztosítson.

Ennek megfelelően a nyolcoldalú  dombra különböző nehézségű feljáratok vezetnek, illetve a kialakított két csőcsúszda és két dupla hullámcsúszda eltérő magasságú és lejtésű. A játszóhely környékét 80 m2 gumi ütéscsillapítóval burkolták. A csúszda oldalain öt virágkazettát alakítottak ki, melybe tavasszal növényeket ültet társaságunk.

A játék építése bruttó 22,5 millió forintba került. A csúszdadombon kívül a NYÍRVV füvesítette a területet, felújította a többi játszótéri játékot, a sporteszközöket, a padokat és korlátokat.

Csúszdadomb a Kőris utcán  Csúszdadomb a Kőris utcán

A játszótér mellett egy 300 méter hosszú, 2,5 méter széles járdaszakasz épült, illetve a burkolat mellett három rámpát is készítettek munkatársaink.