A Nyíregyházi Állatpark lett az Év Turisztikai Attrakciója

A Nyíregyházi Állatpark lett az Év Turisztikai Attrakciója A most 10 éves, mérvadó szállásfoglalási portál, a Szallas.hu ötödször hirdette meg azt a népszerű versenyét, amelyen 161 490 szavazat, 679 700 vendégértékelés és a szakmai zsűri véleménye alapján hirdettek eredményt. Az idén Az év turisztikai attrakciója, a voksok közel felét elnyerő  Nyíregyházi Állatpark lett.

Az indoklásban szerepel, hogy „a 30 hektáros területen sokszínű állatvilág több mint 500 faja, és több mint 5000 egyede él, melyek között olyan különlegességekkel találkozhatnak a látogatók, mint a fehér tigris, az afrikai elefánt vagy a jegesmedve”.

A Nyíregyházi Állatpark lett az Év Turisztikai Attrakciója

– Tizenhat jeles turisztikai attrakció közül lettünk az elsők. Közönségdíjat mindig jó átvenni, hiszen reprezentatív. Jövőre elkészül a látogatócentrum és a hópárduckifutó, nyárra már belakják a Pangea Ökocentrum és Szállodát, emellett elindul az európai mértékű jégkorszaki újdonság előkészítése – újságolta Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója, aki a fővárosi ünnepélyes ceremónián kapta meg az értékes elismerést.

MTI

 

A Nyíregyházi Állatpark lett az Év Turisztikai Attrakciója  A Nyíregyházi Állatpark lett az Év Turisztikai Attrakciója