Szakács mesterklub alakult a kamarában

Szakács mesterklub alakult a kamarában 2018 januárjában újabb szakmai mestertagozat alakult a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. Ezúttal a szakácsok alakuló ülésére került sor, ahol a Szakács Mester Szakmai Tagozat elnökének Szoboszlai Gyula szakács mestert választották meg a tagok.

Az első ülésen elfogadásra került az alapszabály, amelynek célja, hogy a mesterklub szakemberei számára biztosítson olyan tervezett, a tagok által meghatározott tematikával, rendszeresen létrejövő fórumot, mely segíti a tagok szakmai továbbképzését, gyakorlatok megismerését, illetve a szakképzésben tevékenykedő mesterek számára a munkájuk elvégzéséhez nélkülözhetetlen
gyakorlati módszertani jártasságok elsajátítását.

Az ülésen a 2018-ban várható szakmai programok is említésre kerültek, melyek között a hamarosan Napkoron megrendezésre kerülő mestervacsora is szerepel. A Szabolcs megyei kamara fontos hivatásának érzi, hogy a szakmájuk iránt elhivatott szakemberek a mesterklub által megfelelő szakmai fejlődésre tegyenek szert, a legújabb technológiák, módszerek, eljárások megismerése mellett.

Szakács mesterklub alakult a kamarában
A klub tagjai között lehetnek mestercímmel rendelkezők és a gyakorlati oktatásban aktív szerepet vállaló szakemberek, gyakorlati oktatók, iskolai szakoktatók, cégvezetők.

Bővebb információ a klubhoz való csatlakozással kapcsolatban a tagozat titkárától kérhető:
Sütő Péter
suto.peter@szabkam.hu