Hóhelyzet miatti hulladékszállítás változás Nyíregyházán

Hóhelyzet miatti hulladékszállítás változás Nyíregyházán A TÉRSÉGI HULLADÉK – GAZDÁLKODÁSI Nonprofit Kft. a rendkívüli hó helyzet kapcsán tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a hulladékgyűjtő gépjárművek számára járhatatlanná vált utakról, a hóakadályok megszüntetését követően szállítja el a hulladékot.
 

Hóeltakarítás

2018. 03. 19. du.

 

A NYÍRVV Nonprofit Kft. folytatja az önkormányzati kezelésben lévő nyíregyházi utak (a nagykörút és a kivezető utak kivételével) takarítását. A főbb tömegközlekedési útvonalak jelenleg sónedvesek, jól járhatók.

A gyűjtő, összekötő és mellékutak jégbordásak, ezeken a szakaszokon folytatják munkatársaink a hóekézést, sózást, illetve amennyiben szükséges érdesítést.

A földutaknál a nyomvályúk megszüntetését végezzük, illetve síktalanítunk.

A bokortelepülések egy részén továbbra is a hóátfúvások miatt kialakult hótorlaszok nehezítik a közlekedést, melyek takarítását 5 nagygéppel végzi társaságunk. A külterületi városrészekben bejelentések alapján segítséget nyújtunk a közlekedőknek.

Munkatársaink tisztítják azokat a kerékpárutakat is, ahol a szél hóakadályokat épített, illetve takarítjuk a buszmegállókat.

A hótakarításba bevont vállalkozók gépeivel együtt jelenleg 40 munkagép, és 80 munkatársunk dolgozik a városban.