I. Szabolcsi Cukrász Kupa

I. Szabolcsi Cukrász Kupa 2018. április 25-én 8.00 órai kezdettel, a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumában, (Nyíregyháza, Krúdy Gyula utca 32.) hagyományteremtő jelleggel, első alkalommal rendezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarán belül működő Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat az I. Szabolcsi Cukrász Kupát, melynek során a megye cukrász tanulói mérték össze a tudásukat tortadíszítésben.

A versenyzők 2,5 órán keresztül díszíthették a hozott tortákat. Az eredményhirdetésre 11.00 órakor került sor. Az  eredményhirdetés után, a jelenlévők, pedig megkóstolhatják az elkészült remekműveket. A legjobban teljesítők elismerésben részesültek.

A zsűri tagjai a Kamarán belüli Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat tagjai voltak, akik a szakmájukban rengeteg elismerést szereztek, ezáltal kellő példaképei lehetnek a jövő cukrászainak.

 

I. Szabolcsi Cukrász Kupa

A versenyre összesen10 fő jelentkezett, akik 10.-es 11. évfolyamos, illetve érettségi utáni képzésben részt vevő cukrász tanulók.
A verseny megrendezéséhez ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Nyíregyházi Szakképzési Centrumnak, akik a verseny helyszínét biztosították, valamint a szponzorainknak, akik nélkül a verseny nem jöhetett volna létre.
Szponzoraink neves hazai alapanyag beszállítók.

I. Szabolcsi Cukrász KupaI.Szabolcsi Cukrász Kupa díjazottai:

 • 1. helyezett: Kézi Sára (Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari,
  Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma)
 • 2. helyezett: Ignácz Regina Mária (Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi,
  Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma)
 • 3. helyezett: Reskó Andrea (Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi,
  Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma)
   
 • Különdíjban részesült: Erdődi Emese (Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája)

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak, és a verseny résztvevőinek.

I. Szabolcsi Cukrász Kupa