A MOST FESZT 2019 közönségzsűrijének díját Martinkovics Máté kapta

A MOST FESZT 2019 közönségzsűrijének díját Martinkovics Máté kapta A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház társulatának tagja, Martinkovics Máté  Az egérlyukból című monodrámában nyújtott alakításáért, karakterformáló erejéért, hiteles és természetes szerepformálásáért, dramaturgiai munkájáért a MOST FESZT 2019 közönségzsűrijének díját kapta.

 

 

A szakmai zsűri mellett közönségzsűri is részt vett a MOST FESZT 2019 előadások díjainak odaítélésében. A közönségzsűri tagjait a szervezők a fesztivál kezdete előtt azon nézők közül sorsolták ki, akik tíz előadásos, azaz a MOST FESZT 2019 valamennyi előadását tartalmazó bérletet vásároltak.

A három tagból álló közönségzsűriben Béndek Lászlóné tanító (Felcsút), Konczer Kinga szabadúszó, tanár (Komárom) és Kovács Gábor közgazdász, tanár (Tatabánya) képviselte a nézők véleményét. A közönségzsűri által kiadott díj jellegét a fesztivál szervezői előzetesen nem határozták meg, így annak végleges formáját a közönségzsűri tagjai alakították ki.

 

 

Az egérlyukból
monodráma

Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij Feljegyzések az egérlyukból című kisregénye alapján

fordította: Makai Imre
játssza: Martinkovics Máté
rendező: Zsámbéki Gábor

A MOST FESZT 2019 közönségzsűrijének díját Martinkovics Máté kapta  A MOST FESZT 2019 közönségzsűrijének díját Martinkovics Máté kapta

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház előadása, mely a NKA támogatásával jött létre.