Esélyek Háza a Campus Fesztiválon

Esélyek Háza a Campus Fesztiválon A debreceni Campus Fesztiválon mutatkozott be a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Esélyek Háza július 22-én, a Hajdú-Bihar megyei Esélyek Háza meghívására.

 

 

 

 

Esélyek Háza a Campus FesztiválonA rendezvény ismét lehetőséget nyújtott arra, hogy minél több fiatal megismerhesse az Esélyek Házainak működését, programjainkat, tevékenységi körünket.
 
Mivel az egyik kiemelt célcsoport az ifjúság, az ilyen események alkalmasak arra, hogy közvetlenül megszólíthassuk fiatalokat.

A fesztiválon résztvevők érdeklődéssel fogadták az Esélyek Házát, sokan megálltak előttünk, szívesen bekapcsolódtak egy-egy játékba, tesztet töltöttek ki, melyekért természetesen ajándék is járt. Többen kérték az Európai Unió „Sokszínűségért” jelképének tetkóját is, mely természetesen csak néhány napig marad a bőrön.

Esélyek Háza a Campus Fesztiválon    Esélyek Háza a Campus Fesztiválon

Nagy sikert aratott a kéznyomat-gyűjtő lepedő, melyet a 2010-es Európai Évhez kapcsolódva helyeztünk el a kiállító helyünk előtt. Az idei év a Szegénység és társadalmi kirekesztés elleni küzdelem Európai Éve, s aki magához közelállónak érezte a témát, egy színes kézlenyomatot hagyhatott a lepedőn.

Esélyek Háza a Campus Fesztiválon    Esélyek Háza a Campus Fesztiválon

A fesztivál segített abban is, hogy ne csak a fiatalokkal, hanem hasonló tevékenységi körű civil szervezetekkel is megismerkedhessünk. Sokan érdeklődtek az Esélyek Házainak munkája iránt, de mi is szívesen bepillantottunk a többiek tevékenységébe.


 
S. T.