Munkában az állatmentők

Munkában az állatmentők Az elmúlt héten is több esethez riasztották az Állatbarát Alapítvány munkatársait. A hidegebb idő közeledtével megyeszerte egyre több a balesetes állat, emiatt egyre gyakrabban hívják az állatmentő számát az emberek.

 

 

Az előző héten is több mint egy tucat hívás érkezett az Alapítványhoz. Volt, amikor a bejelentett kutyus nem szenvedett komolyabb sérülést, és a mentős közeledtére elszaladt, de sajnos előfordult olyan is, hogy egy cica a helyszínen, egy eb pedig az orvosi kezelés közben veszítette életét.

 

A legnehezebb helyzetbe azonban a képen látható kiskutya került, aki egy három méter mély árokszerű gödörbe esett, de szerencséjére sikerült megkapaszkodnia és behúzódnia a gödör falán lévő mélyedésben.

 

Munkában az állatmentőkInnen sikerült felhúznia az Állatbarát Alapítvány munkatársának őt.

 

A Cora névre hallgató fiatal tacskó keverék kutyus a kezdeti ijedségen túllépve már nagyon jól érzi magát az Alapítvány Állatotthonában.


Szintén itt helyezték el azt a Nyírbátori kutyust is, akinek a lábának egy része egy korábbi, kezeletlen törés miatt elsorvadt.

 

 

Munkában az állatmentők

 

Munkában az állatmentők


Bár az Állatotthon zsúfolásig megtelt, a krízishelyzetben lévő állatok továbbra is számíthatnak az Állatbarát Alapítvány segítségére.