Állatmentés Nyírbátorban

Állatbarát Alapítvány2011. május 9-én a délelőtti órákban lakossági bejelentés érkezett az Állatbarát Alapítvány ügyeletes telefonszámára. Mentős kollégánk azonnal Nyírbátorba sietett, ahol egy cég telephelyén,  egy használaton kívüli aknába esett fekete, körülbelül 1,5 éves, puli- keverék kan várta, hogy valaki segítsen rajta!

 

 

Szerencsésen megúszta az esést, mivel semmilyen külsérelmi nyom, valamint belső sérülés sem volt észlelhető rajta. A kutyus valószínűleg régóta kóborolhatott a környéken, mert bundája csapzott, és nemezes (pulikra, mudikra jellemző, ha elhanyagolják a szőrzetük ápolását), valamint alultáplált.

    A megmentett kutya nagyon kedves, barátságos, jó természetű, társaival is jól kijön. Ilyenkor teheti fel magában mindenki azt a kérdést, hogy egy kedves kutyát miért nem tudnak, vagyis inkább miért nem akarnak megfelelően gondozni, ápolni, hogy ne kelljen kóborolnia, és kitennie magát rengeteg veszélynek. Az Állatbarát Alapítvány Állatotthonában várja jövendőbeli, szerető gazdáját.

Bővebb információk:

Állatbarát Alapítvány

Cím: 4400, Nyíregyháza, Csatorna u. 2.

Tel: 42/727-736

E-mail: allatbarat@allatbarat.com

Honlap: www.allatbarat.com