Boszi Party és vetélkedő a Nyíregyházi Főiskola szervezésében

 A Nyíregyházi Főiskola Hallgatói Önkormányzati Testülete és a Capital Marketing Médiaügynökség versenyt hirdet a felsőoktatási intézmények hallgatói számára. 

 

 

 

 Az ügyességi és szórakoztató programok mellett Guinnes-rekord kísérletre is sor kerül. A Nyíregyházi Főiskolán a 2011-2012-es tanév „A hallgatók éve”, ami jó alkalmat kínál, hogy az egyébként kevés közös rendezvényen találkozó budapesti és vidéki felsőfokú intézmények diákjai egy kulturális – szórakoztató programon mérjék össze erejüket.

 

A jövőben negyedévenként megrendezendő tréfás vetélkedő és az azt követő party, nemcsak a rivalizációra ad lehetőséget, hanem arra is, hogy az egyetemek és főiskolák hallgatói kapcsolatot teremtsenek egymással, megismerjék egymást és az almamáterek erényeit. Ennek a kezdeményezésnek az első állomása lesz a november 5-én a budapesti Millenáris Csarnokban rendezendő Boszi Party és vetélkedő.

 

A vetélkedőket követően Majka, Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint a Summer Sisters, és neves DJ-k szórakoztatják a fiatalokat. A rendezvény a felsőoktatásban tanulók számára teljesen ingyenes, az érdeklődőknek mindössze regisztrálni kell a www.bosziparty.hu weboldalon.