Talpig KÉK-ben a Mustárház

Idén tíz éves lett a Mustárházat üzemeltető Kulturális Életért Közhasznú (KÉK) Egyesület. Egy non-profit szervezet fennállásában ez egy szép jubileum, amit úgy éreztünk, hogy méltóképpen meg kell ünnepelnünk. 

 

 

 

Rendezvényünket április 30-án, három helyszínen (Mustár FM stúdiója, Külső színpad, Mustárház társalgója) tartottuk, ahová szeretettel vártunk mindenkit, aki ezen időszak alatt kapcsolatban állt szervezetünkkel, legyen az önkéntes, vagy más non-profit egyesület munkatársa.
 
A programok 14 órától egy fotókiállítás megnyitójával kezdődtek, amely a szervezet tíz évének legemlékezetesebb pillanataiból válogat. Ezt követően fellépett a MeLounge Zenekar, őket követte a nyíregyházi Móricz Zsigmond színművészeinek helykomikumra épülő előadása, majd a koncertek a Makro Hang Együttes előadásával fejeződtek be külső színpadunkon. A programok ideje alatt 15 órától élőben, kötetlen szakmai beszélgetések hangzottak el rádiónkban. Az egész napos eseményt egy fergeteges hangulatú, zenével, tánccal és karaoke-val fűszerezett, úgynevezett „Blue after parti” zárta.