Örökbefogadó Nap a Korzóban

A nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpont az Állatbarát Alapítvány együttműködésével 2013. október 19-én, szombaton Örökbefogadó napot szervez. 

 

 

 
A program célja, hogy felhívjuk a figyelmet a kutyák kedvező örökbefogadási lehetőségére, amihez egy eddig szokatlan helyszínt kínálunk. Mindezt a helyszínen meg is lehet majd tenni, hiszen minimális 5000 Ft-os díjért, ami a kötelező oltást is tartalmazza, lehet a kutyusokat hazavinni - írják a szervezők.
 
A 10-16 óráig tartó rendezvény helyszíne a második emeleti összekötő híd lesz, ahol többek között kutyaszépségverseny, kutyatréner bemutató, bábelőadás (Burattino Bábszínház), állatorvos, - és kutyakozmetikus tanácsadása, egész napos ingyenes kutyakozmetika (Purple Puppy) várja a kutyussal érkezőket. A menhelyi ebekről készített fotókiállítást is megtekinthetik az érdeklődők (TündePhoto), valamint kutyás ajándéktárgyakat szerezhetnek be (Bol-Dog). 
 
A rendezvény kapcsán az általános iskolás diákok között rajzpályázatot hirdettek, „Én és a kedvencem” címmel. A beküldött rajzokat neves szakmai zsűri bírálja el, a legjobb pályamunkákat pedig értékes nyereményekkel díjazzák és a rendezvény ideje alatt a helyszínen kiállítják.
 
 
 
 
Résztvevők:
 
Az Állatbarát Alapítvány 1993-ban alakult Nyíregyházán, fő működési területünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye. Szervezetünk az állattartási kultúra javítását, az állatok védelmét, jogainak képviseletét tűzte ki célul. A kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk a szemléletformáló tevékenységekre, mivel felismertük, hogy folyamatos javulást csak a tájékoztató, ismeretterjesztő programokkal lehet elérni az állatvédelem, a felelősségteljes állattartás területén.
 
Gyermekmesék, kedves állattörténetek, népi-és vásári mesejátékok, magyar népmesék feldolgozását prezentálják a gyerekeknek.
 
Kutyakozmetika Nyíregyházán 
 
Kisállat- (kutya, macska, rágcsáló...) és rendezvényfotózás Nyíregyházán.
 
Egyedi, fényképes és feliratos ajándék- és használati tárgyak készítésével foglalkozunk, melyek főként kutyusoknak és gazdijaiknak szólnak (pl. nyakörv, kendő, frizbi) , de természetesen mindenki igényeit szeretnénk kielégíteni (pl. bögre, egérpad, kispárna, póló...). Nézz körül webáruházunkban, és ha nem találsz valamit, írd meg egyedi elképzeléseidet és mi megpróbáljuk a legrövidebb időn belül elkészíteni álmaid ajándéktárgyát!