Programok Advent 4. vasárnapján Nyíregyházán

Szeretettel várjuk december 22-én a Kossuth térre a városlakókat, ahol közösen gyújtjuk meg a negyedik gyertyát a város adventi koszorúján. Az ünnepi eseményen jelen lesz Dr. Kovács Ferenc polgármester, Kósa Tímea alpolgármester és Jászai Menyhért alpolgármester is.
 

 

 

 
Időpont: 2013. december 22. (vasárnap) 16.30 óra
Helyszín: Kossuth tér
 
A gyertyagyújtást követően 16.35 órától Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere és Petneházy Attila önkormányzati képviselő kínálják az Adventi Forgatagban a „Segít-sütit” a jótékony vásárlóknak.
Nyíregyháza MJV önkormányzata az idei Karácsonyi Forgatagban ismételten két jótékonysági kezdeményezéssel várja a programra érkező városlakókat.
 
Az egyik az ún. „SEGÍT-SÜTI” program, melynek bevételével idén a DOWN Egyesületet támogathatjuk. Minden héten kedden, csütörtökön és vasárnap városunk egy-egy prominens személyisége a Karácsonyi Forgatagban árusít süteményeket, a műjégpálya mellett álló házikóban.
 
A másik program neve: „Egy korty segítség” a Teréz Anya Egyesület tevékenységének támogatására. Ebben a jótékonysági akcióban kétfajta karácsonyi hangulatú és Nyíregyháza emblémával ellátott bögrét vásárolhatnak felnőttek és gyermekek részére.
A főtéren Advent negyedik vasárnapján színvonalas színpadi program is várja az érdeklődőket a Borz-alom együttes, Varga Feri és Balássy Betty közreműködésével.