Zene az kell

Zene az kell ….mondja a dal, - de így nyilatkozott a nyíregyházi Bárczi Gusztáv Speciális Intézmény vezetője Braun Mária is. Szinte már hagyományként minden év májusában családi napot tart az iskola.

 

 

 Az ilyen saját neveltetési, igényű gyerekek számára a család jelenti a biztos helyet, hisz Ők „másképpen élnek” ebben a világban. 23.-án a szülők együtt vehettek részt a pedagógusok munkájában, megfigyelhették gyermekeik „aktivitását”, nem maradt el a sport, a palacsintasütés, a bábelőadás és a zene. Állandó „Bárczis vendég” a Ridens Szakiskolából Váradi Gusztáv, aki kitűnő zenei tehetség. Nem egy rendezvényen való fellépése alkalmával „kiengedte” már a hangorgánumát. Elénekelt dalai között nemcsak a retro dalok, hanem a mai „divat által megszeretett” számok is voltak. 

 

  

 

"Csak mellékesen jegyzem meg, hogy érdemes odafigyelni erre a fiatalemberre” -. Braun Mária elmondta, nagyon jó volt látni a szülő, gyermek arcán - nemcsak a nyári hőségtől – a piros „egészséges fáradtság” jeleit. A „Bárczi suli” pedig továbbra is ragaszkodik az ő hagyományaihoz! 

Hajzer Andy