Út-, és kárdafelújítási munkálatok kezdődnek Nyíregyházán

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2015. január 19-től megkezdődnek az Arany János utca út-, és járdafelújítási, az Arany János utca - Szarvas utca - Kígyó utca körforgalmi csomópont, illetve a Szarvas utcai kerékpárút építésének munkálatai. 

 

 

Az útfelújítások a „Nyíregyháza önkormányzati tulajdonú belterületi útjainak fejlesztése” című projekt keretében valósulnak meg és előreláthatóan 2015 júniusáig tartanak.
 
2015. január 19-től a közművezeték-kiváltási munkálatok alatt a Szarvas utca és Arany János utcai csomópont Kígyó utcai ága teljes szélességében lezárásra kerül, ezért a Szarvas és az Arany János utcákról a gépjárművek a Kígyó utcába nem hajthatnak be. A Kígyó utca Debreceni út - Csipke utcák által határolt szakaszát a közlekedők használhatják, de a Kígyó utca további része (a Csipke utcától a Szarvas utcáig) a lezárt útszakasz részét képezi, ide a járművek nem hajthatnak be. Az útlezárás várható időtartama 1 hónap.
 
Az Arany János utca páratlan házszámú oldalán megkezdődik az útszegély bontása a Szarvas utcától az Állomás tér irányába. A munkavégzés idejére az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kerül sor, valamint a külső forgalmi sávban megállási tilalom lesz bevezetve. A munkálatok időtartama előreláthatóan 1 hónap. A korlátozásokat forgalomirányító-, és terelő táblák jelzik.
 
Az építési-felújítási munkálatokkal járó kellemetlenségek kapcsán kérjük a Tisztelt Lakosság türelmét és megértését.
 
A munkálatok jelentős forgalomkorlátozással járnak, ezért kérjük a gépjárművezetőket, hogy az érintett útszakaszokon figyeljék a kihelyezett korlátozó táblák jelzésit és ne megszokásból vezessenek.