Újabb fontos elismerés a Down Egyesület életében

Több mint 70 pályázóból a KPMG munkatársai 4 civil szervezetet ítélt támogatásra méltónak, a komoly választási folyamatot követően a nyíregyházi székhelyű Down Egyesületet is bekerült a díjazottak sorába. 

 

 

Egyesületünk rangos elismerésnek tekinti a díjat, hiszen olyan nagy múltú és szintén elhivatott munkát végző civil szervezetek mellett ismerték el munkánkat, mint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt, vagy a NESsT EUROPE Nonprofit Kft. 
 
A KMPG bekapcsolódik 3 éves üzleti tervünk elkészítésébe, hogy az érintettek- a Down szindrómával vagy egyéb értelmi fogyatékossággal élők- minél jobb, és magasabb színvonalú ellátása biztosítottá váljon. Egyesületünknek komoly céljai vannak, melyekhez komoly partnerekre van szükség, így nagyon örülünk ennek az együttműködésnek. A díjjal 750 000 Forint készpénz és 5 db laptop is párosult.
 
Down Egyesület-Kisari Károly, elnök
 
"A hozzánk hasonló civil szervezetek zöme nem azzal a céllal alakul, hogy profitot termeljen, vagy hogy rentábilis legyen. Azzal azonban egy idő után szembesülnie kell mindenkinek, hogy a gazdálkodásával összefüggésben is el kell gondolkodni, valamint, hogy az álmai megvalósulásának pénzügyi, számviteli vonzata van. Ekkor jön jókor egy olyan cég segítő szándéka, mint a KPMG. Így nagyon örülünk, hogy idén mi lehettünk az egyik kedvezményezettei vállalati támogatási programjuknak.”