A Tini Show Karácsonya

A Tini Show Karácsonya Minden év végén zenés-táncos karácsonyfa öltöztető ünnepséget szervez Nagy Zoltán, a Tini Show Premier Stúdió vezetője. Ez 2017-ben sem volt másként.

 

 

A több mint 25 éve megalakult együttes mindig is nagy hangsúlyt fektetett a gyerekek oktatására, a tánc és zene ötvözetével. Zoltán könnyű helyzetben van, mert pedagógusként nagyon jól tud bánni a gyerekekkel és állítása szerint a zene és a tánc nagy segítségére van a szakmájában.

 

December 9-én újra összehívta a volt és jelen együttes tagjait, hogy az ünnep közeledtével mindenki kitárhassa a szívét és közösen díszekkel felöltöztessenek egy nagy karácsonyfát. A csúcsdísz elhelyezése Nagy Zoltán vezetőt illette meg.

A Tini Show Karácsonya

Eközben a Nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény kis harangcsoport tanulói ezen a rendezvényen karácsonyi dalokat játszottak a résztvevők számára. Mint kiderült, a hangszereket a Baptista szeretetszolgálattól kapták.

A Tini Show Karácsonya

Szikszainé Eszenyi Ágnes, a csoport vezetője és a gyerekek tanára elmondta, hogy egy kicsit fáj ugyan a szíve, mert a 4. osztályos tanulókkal már jövő évben nem fog ilyen téren foglalkozni, de segítő kezét továbbra sem nem vonja meg tőlük. Az intézmény nagyon odafigyel minden egyes tanulójára és annak családi hátterére.

A Tini Show Karácsonya

A gyerekek az üdítő és sütemény mellé, bármennyire is meglepő télen, de fagylaltot is kaptak. Zoltán mindent elkövetett annak érdekében, hogy ezt a napot családias légkörben élje meg mind gyermek, mind felnőtt.

Hajzer Andy