Hétfő a határidő!

Február 16-án éjfélig nyújtható be a felsőoktatási felvételi jelentkezés. A 2009/10-es tanévre meghirdetett felsőfokú szakképzési, alapképzési, mesterképzési szakok a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztatóban, a www.felvi.hu és a Nyíregyházi Főiskola honlapján a www.nyf.hu megtalálhatók – tudtuk meg Csizmadia Valériától, a Nyíregyházi Főiskola képzési igazgatójától.

 

Elmondta: a Nyíregyházi Főiskola 9 felsőfokú szakképzési szakon, 33 alapszakon, tanári mesterszak 8 szakképzettségén és 6 szakirányú továbbképzési szakon hirdetett nappali és/vagy levelező tagozatos képzést.

A felvételi eljárási díj 9000 forint, mely 3 jelentkezés megjelölésére ad lehetőséget. Egy jelentkezésnek számít ugyanazon szak államilag támogatott és költségtérítéses képzése. További jelentkezésnek az alapdíjon felül egyenként 2000-2000 forint az eljárási díja. A hátrányos helyzetű jelentkezők 50%-os, a halmozottan hátrányos helyzetű jelentkezők mentességet kapnak az eljárási díj fizetése alól.
Gyors és hibátlan jelentkezés megtételét biztosítja az e-felvételi jelentkezés. A www.felvi.hu "Felvételizni szeretnék" csatornájában regisztráció után tölthető ki a jelentkezés. Ezeket a jelentkezéseket hitelesített aláírással postán is meg kell küldeni február 23-ig az Oktatási Hivatal címére (1380. Budapest Pf.: 1190.).

Balogh József
Nyíregyházi Főiskola