Bujtosi Underground Nyíregyházán

Bujtosi Underground - NyíregyházaA hazai zenei paletta legnevesebb underground  képviselői léptek fel február 20-án este a Bujtosi Szabadidő Csarnokban, többszáz zenerajongó előtt.

 

 

Kicsit a nyári fesztiválokat idézte a felállás, ráadásul 4 banda is itt mutatta be új lemezének anyagát! A Kiscsillag, a Zumbeispiel, az Óperentzia, valamint a Korai Öröm új korongjainak dalait is itt hallhatták először élőben a rajongók.Az egyik helyi formáció, a Zumbeispiel kezdte a bulit este hét órakor, majd egy hosszabb átállás következett, ugyanis a Kaukázus nevű zenekar énekese Debrecen környékén kissé elakadt és csaknem egy órás késéssel kezdtek - kevesebbet is játszottak a tervezettnél, csalódást okozva a rajongóknak.

Bujtosi Underground - Nyíregyháza

Ez után sokak nagy kedvence, az underground zenei életben évek óta vezető helyen szereplő Heaven Street Seven lépett a deszkákra, akik régi és új slágerekkel is megörvendeztették az első sorokban sikoltozó lányokat.Őket Lovasi és Lecsó bandája, a "világhírű" Kiscsillag követte, akiket főként szövegeik miatt szeret a nagyközönség. A Korai Öröm folytatta a bulit éjfél után, majd a nyírségi Óperentziával zárult az első Bujtosi Underground.

Bujtosi Underground - Nyíregyháza

Az előtérben ezalatt a Kanada Káosz (Tilos Rádió), valamint Secta Chameleon szolgáltatta a talpalávalót a táncos lábú vendégeknek, akik hajnalig önfeledten ropták az előtérben.

 

Kovács Tünde