Gondos Csütörtök Nyíregyházán

Gondos Csütörtök NyíregyházánMagyarországon elsőként Nyíregyháza Önkormányzata vállalkozott arra, hogy a Torkos Csütörtök program kapcsán az összefogást, és a szociálisan hátrányos helyzetű emberek megsegítését célzó akciót szervezzen.

2009.február 26-án ez 15 étteremben valósult meg, Nyíregyháza 1-1 ismert polgárával, akik a Rászorulók Követeiként látogatták meg az akcióban részt vevő vendéglátóhelyeket.

  

A 4 FOR DANCE, azaz Illés Dániel, Gál Sándor, Enyedi Péter, és Bárány Kristóf a Pagony Étterembe látogatott el, Bartók Eszter a Bujtosi Bujdosó Étterem vendége volt. Dévényi József, a Jósavárosi 4. számú választókerület képviselője, az EU-s ügyek, nemzetközi kapcsolatok és idegenforgalmi bizottság elnöke, valamint az Anico Kft tulajdonosa az Eperjes Étteremben várta a vendégeket.

 Gondos Csütörtök Nyíregyházán

Erdősné Balogh Erika, az NRK röplabdázója, csapatkapitánya, háromszoros bajnok, kupagyőztes, és Interliga győztes mosolyogva tájékoztatta a zsúfolásig megtelt Stella Rose Étterembe térőket az akcióról. Felbermann Endre Környezetvédelmi tanácsnok és önkormányzati képviselő a Laguna Étterem, Söröző és Bowling Club vendége volt.

 Gondos Csütörtök Nyíregyházán

Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója az általa egyébként is kedvelt John Bull Pubban teljesített „szolgálatot”, míg Giba Tamás, Nyíregyháza Megyei Jogú Város alpolgármestere a Lugos Szállodát és Éttermet tisztelte meg. Gosztola Adél, a Nyíregyházi Színház művészeti titkára, színésznő a John’s Pub követe volt.

 Gondos Csütörtök Nyíregyházán

Hajnal Gusztáv, a Sunshine Rádió szerkesztője a One Diner étterembe látogatott el a Gondos Csütörtök kapcsán. Klausmann Viktor, a VTV műsorvezetője az Ózon Panzió Étteremben várta a vendégeket és igencsak jól érezte magát az elegáns környezetben, kedves alkalmazottak között.

 Gondos Csütörtök Nyíregyházán

Nagy László, Nyíregyháza Megyei Jogú Város másik alpolgármestere, Örökösföld egyik önkormányzati képviselője a Fulton Étteremben rótta le nemes kötelességét. Pintye Zsolt újságíró, szerkesztő a Mexicana Étteremben volt megtalálható. Puskás Tivadar színész, rendező a Centrál Hotel és Étteremben színesítette meg a vendégek estéjét. Szakál Miklós, az RTL Klub műsorvezetője a Gülbaba Mediterrán Étterembe volt hivatalos, Szentpáli Roland világhírű tubaművész pedig az Ír sörözőben próbálta adakozásra bírni az ott lévőket – több, kevesebb sikerrel.

 

Kovács Tünde