Startol a Tavaszi Kupon Napok

Startol a Tavaszi Kupon NapokA tavaszi napsütéssel együtt kellemes meglepetés is érkezik, ugyanis március 7-e és 14-e között elindul a „Tavaszi Kupon Napok”, amely nem más, mint kedvezményes vásárlási lehetőségek tömkelege.

 

 

A napiakciok oldal által szervezett kampányban két fővárosi és három nagyváros bevásárlóközpontja vesz részt. Ezen idő alatt a bevásárlóközpontok számos üzletében lehet online kuponok segítségével jelentős kedvezménnyel vásárolni.

Amerikában, Európa nyugati országaiban és Kínában is jó ideje felismerték a kedvezményre jogosító kuponokban rejlő lehetőségeket, hiszen ez egyaránt hasznos a kereskedőnek, mert növeli a forgalmat, a vevő pedig olcsóbban vásárolhat általa. A www.napiakciok.hu oldal üzemeltetője az USA-ban szerzett tapasztalatok alapján hozta létre a legnagyobb hazai online kupongyűjtőt, amelyen belül most elindul a „Tavaszi Kupon Napok”.

Startol a Tavaszi Kupon Napok

 „Nagy öröm számomra, hogy hazánkban is egyre népszerűbbek az online kuponok. Éppen ezért már karácsony előtt is indítottunk egy kuponakciót, amely óriási sikerrel zárult. Minden jel arra mutat, hogy a március 7-én induló kampány is hasonló lesz, hiszen már hetekkel az akció indulása előtt napi több száz kupont töltöttek le a felhasználók. Nem csoda, hiszen Budapesten az Árkád mintegy 40, az Europark 30, valamint az egri, kecskeméti és nyíregyházi bevásárlóközpont 20-20 üzlete vesz részt az akcióban. Így a vásárlók a piac számos területéről (ruha, könyv, ajándék, ékszer parfüm, stb) vásárolhatnak kedvezményesen” – mondja Besenyei Kálmán, a napiakciok.hu ügyvezetője.

A napiakciok.hu oldalon mindenki kedvére böngészhet a kuponok között, és amikor kiválasztotta a legkedvezőbbeket, akkor nincs más tennivaló, csupán kinyomtatni, és az üzletben beváltani. Akinek pedig nincs lehetősége a nyomtatásra, a megjelölt bevásárlóközpontokban található standokon könnyedén megoldhatja ezt a problémát.

Bővebb információ: www.napiakciok.hu