Sztárpalánta tehetségkutató verseny Nyíregyházán

Sztárpalánta tehetségkutató verseny Nyíregyházán2009. március 7-én, szombat délelőtt 10 órától tartották a Sztárpalánta tehetségkutató verseny nyíregyházi fordulóját a Váci Mihály Művelődési Központ és Gyerekcentrumban.

 

 

 

Az 1992. január 1. és 1998. december 31. között született gyerekek és fiatalok jelentkezhettek egyénileg vagy csoportosan a Grund Klubhálózat tehetségkutató versenyére, mely 4 kategóriában kerül megrendezésre: könnyűzene, népzene, klasszikus zene, néptánc. Nyíregyházán szombaton több mint 200 egyéni és csoportos produkció mutatkozott be a zsűri előtt.

Sztárpalánta tehetségkutató verseny Nyíregyházán

Mind a négy kategória elbírálása külön történik, a válogatások helyszínén elismert művészekből álló zsűri dönti el, ki juthat be a budapesti döntőbe. A zsűrik elnökei: könnyűzene: Pély Barnabás előadóművész; népzene: Kneifel Imre karnagy, népzenész; klasszikus zene: Mikecz Kornél énekművész; néptánc: Hahn Kakas István koreográfus, örökös aranysarkanytús néptáncművész.

A Sztárpalánta nyertesei hangszereket, egyéb értékes tárgynyereményeket, valamint kategóriánként egy 1 hetes (7 nap 6 éjszaka) belföldi táborozást kapnak.