Ingyen internet a Nyír Plázában

Ingyen internet a Nyír PlázábanA világháló mára a mindennapok nélkülözhetetlen részévé vált. Megbízható, gyors internet elérésre napjainkban már nemcsak otthon vagy a munkahelyen lehet szükség.

 

 

 

Előfordulhat, hogy valaminek utána szeretnénk nézni sürgősen az interneten, ezért 2009 tavaszától ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosít vendégeinek a Nyír Plaza.

Ingyen internet a Nyír Plázában

A Giganet Internet Szolgáltató Kft. műszaki támogatásával kiépített szolgáltatás korlátlan adatforgalmat biztosít 512 /128 kbit-es sávszélességgel.

 

A Nyír Plaza területén kialakított Wifi HotSpot hálózat mindenki számára nyitott, aki rendelkezik vezeték nélküli hálózati kapcsolódásra alkalmas számítógéppel, PDA-val, vagy arra alkalmas mobiltelefonnal.

Ingyen internet a Nyír Plázában

Beállítások:
  A hálózat neve (SSID): giganet-hotspot
  Felhasználónév: giganet
  Jelszó: giganet

A Giganet Internet Szolgáltató Kft. által működtetett HotSpotok száma folyamatosan bővül, jelenleg az alábbi területeken érhető el:

Ingyen internet a Nyír Plázában

* Nyír Plaza, Szegfű u. 75.
* Bujtosi Szabadidő Csarnok, Géza u. 8-16.
* Országzászló tér
* Zrínyi Ilona utca (sétáló)
* Kossuth tér
* Dózsa György utca (sétáló)
* FILÓ focicsarnok, Lapály utca 2-4

 

A Giganet Kft. tulajdonosai teljes mértékben nyíregyházi magánszemélyek, akik elkötelezettek, hogy Nyíregyházán és vonzáskörzetében a legmagasabb színvonalon szolgáltassanak a lakosság és az üzleti szféra részére.