A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja: Féléves vizsgamunkák kiállítása

A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja:  Féléves vizsgamunkák kiállítása2009. március 20-án nyílik meg a KREA Kortárs Művészeti Iskola hallgatóinak 2008/2009 tanév I. féléves vizsgamunkáit bemutató kiállítása. A tárlaton stylist, divattervező, lakberendező, enteriőrtervező, tervezőgrafika és tervezőoperátor szakos hallgatók munkáiból válogattunk. 

 

 

 

A stylistnak tanuló diákok feladata közé tartozott egy létező magazin stílusának megfelelő divatfotó sorozat valamint személyi styling elkészítése, a divattervező szakon pedig a divatillusztrációk és vázlatok kerülnek bemutatásra. A grafikusok betűkompozíciói, webdesign, figura- és meghívó tervezési gyakorlatai mellett látható lesz még néhány könyvillusztráció és kiadványterv is, amelyek a Szépművészeti Múzeum Alfons Mucha kiállításhoz kapcsolódó, önálló tárlatra készültek. Az enteriőr és a lakberendező szakos hallgatók vizsgamunkája a saját élettér, egy parasztház és egy hotel belső kialakításának megtervezése volt, ebből is megtekinthető néhány jól sikerült látványterv.

A KREA Kortárs Művészeti Iskola bemutatja:  Féléves vizsgamunkák kiállítása

Megnyitó: Péntek, 2009. március 20., 19 óra
Program: NEOCIKI - Kis Magyar és Neo Remix. Szalai András előadása

Féléves vizsgamunkák kiállítása
Helyszín: KREA Művészeti Iskola és Kortárs Művészeti Műhely
1051 Budapest, Október 6. utca 18. félemelet
A kiállítás megtekinthető 2009. március 23-tól május 20-ig hétköznapokon 10-19 óráig.
A belépés díjtalan!

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 1995 óta nyújt magas szakmai színvonalú, államilag elismert közép- és felsőszintű művészeti képzést. Magániskolánkat azért alapítottuk, hogy a hazai művészeti életben hiánypótló, szakmailag színvonalas, szellemiségében kortárs, újító, és designközpontú képzést nyújtsunk a fiatal magyar művésznemzedéknek. Képzési filozófiánk középpontjában a kortárs szellemiségű művészképzés és a professzionális szakemberképzés áll. Hallgatóink, alkotói munkájuk által legitimálják a kortárs képző- és alkalmazott művészet kulcsfontosságú szerepét a mai világban.

Az oktatás művészi és szakmai színvonala olyan magas minőségi igényt közvetít a hallgatóknak, ami által ők is trendkövető, de igényes, egyedi tervezői látásmóddal bíró, kreatív szakemberekké válnak tanulmányaik során.

Az iskolán belül működő KREA Kortárs Művészeti Műhely rendszeresen rendez kiállításokat, szakmai beszélgetéseket, előadásokat, szimpóziumokat KREÁn belül és kívül és évente egyszer nyilvános jótékonysági árverést valamely közhasznú alapítvány számára.