Lomtalanítás Nyíregyházán és a környező településeken

Lomtalanítás Nyíregyházán és a környező településekenA lakosok a lomtalanításra kijelölt szombati napok folyamán, a lomtalanítási táblával ellátott helyekre, illetve a családi házban élők az ingatlanuk elé, a saját hulladékgyűjtő edényeik helyére helyezhetik ki a lomot (a kommunális hulladékot nem).

 

 

 

Kérjük a lakosságot, hogy vasárnap, már ne helyezzenek ki lomokat, mivel azokról a területekről, ahonnan már elszállítottuk a feleslegessé vált dolgokat, nem áll módunkban ismét szállítani. A hulladékok utólagos kihelyezése illegális hulladéklerakásnak minősül, ami pénzbírsággal büntethető.

 

Felhívjuk mindenki figyelmét arra, hogy tilos veszélyes hulladékot a lomok közé kirakni!

 

A háztartásokban keletkezett veszélyes hulladékot, a hulladék tulajdonosa Társaságunk, Nyíregyháza- Oros, Szállási u. 72. sz. alatti Hulladékkezelő Üzemébe hétköznap 7-17 óráig beszállíthatja, valamint kis mennyiségben térítésmentesen átadhatja a Korányi F. u. 3. sz. alatt található Hulladékudvarban.

 

A lomtalanítás menetrendje a következő:

 

 

2009. március 21.:

Nagykörúton belüli rész, Örökösföld, Jósaváros, Északi alközpont, Hímes, Korányi kertváros, Kertváros, Malomkert, Bujtos, Repülőtér és környéke, Huszár-telep, Érkert, Oros

 

2009. március 28.:

Butyka-Rozsrét, Borbánya, Kistelekiszőlő, Nyíregyháza-bokortanyák, Sóstófürdő, Sóstóhegy, Nyírszőlős, Nyírjes-Nagyszállás, Kőlapos, Felsősima, Újtelekbokor, Polyákbokor, Kálmánháza, Mandabokor

 

2009. április 4.:

Nyírtelek, Nagycserkesz, Napkor, Nyírtura