A miniszter Tiszavasváriban is félrelépett

A miniszter félrelépMárcius 21-én szombaton 19. órától a Tiszavasváriban található Találkozások házában lépett fel a nyíregyházi székhelyű, de országosan ismert és elismert Mandala Dalszínház.

 

 

 

A miniszter félrelép című darabra sokan voltak kíváncsiak és bizonyára mindenki sajgó nevetőizmokkal hagyta el a helyi művelődési házat.

 

 A miniszter félrelép

 A darabról:

Ray Cooney
A miniszter félrelép

Richard Wiley a kormány egyik ambiciózus minisztere gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy Jane Worthingtonnal az ellenzéki frakció vezető titkárnőjével egy romantikus éjszakát tölt el a patinás Westminster Hotelben. Ám az éjszaka rosszul kezdődik. Először is felfedeznek egy "hullát", akivel a lakosztály katasztrofálisan rosszul működő ablaka végzett.

 

A miniszter félrelép

Kétségbeesetten próbálják megoldani ezt a rendkívüli szituációt. Richard segítségül hívja parlamenti titkárát, George Pidgent aki, hála Richard hazugságainak, egyre jobban belebonyolódik a kínos helyzetbe. A rossz még rosszabbra fordul Ronnienak, Jane féltékeny férjének megjelenésével.

A miniszter félrelép

Ezen kívül egy gátlástalan pincér, Mr. Willey felesége és egy ápolónő gondoskodnak arról, hogy a kétségbeejtő helyzet megoldhatatlanná váljon.

Ez a rendkívül sikeres komédia 1991-ben, Angliában elnyerte a Laurence Oliver-díjat, mint az Év Legjobb Vígjátéka.

 

 

Forrás: port.hu

Fotók: Papp György