Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresőjeMinden örökbefogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra!

 

Púder: 10 hónapos labrador keverék kan. Március 22-én jelentették a Felhő utcáról. Nagyon vidám, mókás természetű fiatal kutyus. Könnyen barátkozik, egyáltalán nincs vele probléma. Sok szeretetre és foglalkozásra vágyó, tanítható, szép küllemű kutya.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

 

 

 

Morgó: 2 éves labrador keverék kan. Pazonyi útról szállította be az Alapítvány munkatársa március 8-án. Könnyen barátkozó, alkalmazkodó kutya. Nevével ellentétben nem morgós, inkább kiváló jelzőkutya. Határozott, magabiztos kutya. Két hétig az eredeti gazdáját várjuk, ha nem jelentkezik, új otthont keresünk számára.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

 

 

 

Maja: 6 éves keverék szuka. Közel egy éve kóborolt már a Lujza utcán. Kicsit tart az idegenektől, kevés idő kell, hogy elnyerjük bizalmát. Olyan családnak ajánljuk, ahol sok időt tudnának vele foglalkozni, remek családi kedvenccé fog válni, és el fogja halmozni gazdiját rengeteg sok szeretettel.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

 

 

 

Steve: 5 év körüli német juhász kan. Lakossági bejelentést követően szállítottuk be az Állatotthonba Sóstóhegyről március 21-én. Sajnos mindkét szemére vak. Minden neszre figyel, vaksága miatt bizonytalan. Idővel, ha megszokja az új helyét, teljes életet élhet, igazán hálás, szeretnivaló kutyus lesz.. Reméljük, jelentkezik érte hamarosan egy olyan felelősségteljes gazdi, aki segítő társa lenne egy életen át!

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

 

 

 

Tisza: 1,5 éves labrador retriever keverék kan. Március 21-én bejelentést követően hoztuk el a Tiszafa utcáról. Igazán kedves, ragaszkodó, nagyon eleven és játékos kutyus. Igényli a sok foglalkozást, a közös játékokat, a mókázással és szaladgálással eltöltött időt. Még két hétig az eredeti gazdiját keressük, azt követően pedig új, gondos családot keresünk neki!

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

 

 

 

Fülöp: 3 éves magyar vizsla kan. Debreceni útról hozták be a megtalálói március 27-én. Könnyen kezelhető, barátságos, ápolt kutyus. Gazdája az Állatotthon elérhetőségein jelentkezhet érte oltási könyvével.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

 

 

 

Manó: 10 hónapos beagle keverék szuka. Március 27-én találtak rá Máriapócson. Eleinte kissé félénken viselkedik, de nem kell sok idő ahhoz, hogy bízzon az emberekben, kedves, bújós kutyus legyen. Szeret szaladgálni, játszani, mókázni. Remek családi kutya válhat belőle akkor, ha sokat foglalkoznak vele, nevelik és megfelelően szocializálják.

 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője

 

 

Állatbarát Alapítvány
Nyíregyháza, Csatorna út 2.
Tel.: +36 42/727-736
emil: allatbarat@allatbarat.com
web: www.allatbarat.com
Adószám: 18791927-1-15
Számlaszám: 11744003-20374268