Nem a pénztárcád dönt, hanem Te - RészletBérlettel a Hegyaljára

Nem a pénztárcád dönt, hanem Te - RészletBérlettel a HegyaljáraA Hegyalja RészletBérlet egyedülálló kezdeményezés itthon: könnyed belépő zeneimádók tokaj-rakamazi gyűlésére. Három részletben is, és egy összegben is vásárolható bérlet a 10 éves fesztivál idei kiadására, így mindenki eldöntheti, mikor töri fel a malacperselyt. 

 

Okos statisztikagépünk szerint egy koncert a Hegyalján kb. 60-70 Ft-ba kerül, akár Pál Utcai Fiúk, akár Ignite a fellépő, akár RészletBérletet veszel, akár nem.

 

A legkönnyebb módja annak, hogy négy napot töltsünk Faithless-szel, Machine Head-del, Basement Jaxx-szel vagy Roni Size-zal, ha RészletBérlettel megyünk a Hegyaljára. Július 13-ig három részletben válthatunk jegyet a tokaj-rakamazi fesztiválra, a három darabos RészletBérletet a hegyaljások a kapunál karszalagra váltják.

Nem a pénztárcád dönt, hanem Te - RészletBérlettel a Hegyaljára

A RészletBérlet teljes hiteldíj-mutatója 0%, teljes hegyalja-mutatója viszont 100% - azaz ez a bérlet is ugyanazt kínálja használójának, mint az egy összegben megvásárolt bérlet: minden színpadot, minden programot, sátorhelyet és felhőtlen nyaralást sok mulatsággal. A részletfizetés ütemezését a magyar fesztiválpiacon egyedülálló módon mindenki maga alakíthatja. Vásárolhatunk például egy RészletBérletet áprilisban, egy következőt májusban és egy harmadikat júniusban – így már júniusban bérelt helyünk lesz a nyár legütősebb fesztiválján.

 

 

Akik a RészletBérletek gyűjtését később kezdik, és nem sikerül mindhárom darabot megváltaniuk július 13-ig, azoknak sem kell aggódniuk, a meglévő 1-2 RészletBérlet a belépéskor kipótolható napijegyekkel – azaz ez a befektetés semmiképpen sem veszítheti el értékét. A Lottózókban és a Ticketportal hálózatában érhetők el a RészletBérletek, de nem muszáj mindegyiket ugyanabban az üzletben, vagy ugyanabban a hálózatban megvásárolni.

 

Háromszor 5500 Ft-ért több mint 200 koncert
A RészletBérlet nem jelent egyszerre akkora kiadást, mint az egy összegben fizetett bérlet. Azoknak jó, akik egyszerre nem adnának ki kicsivel több, mint 10.000 forintot, viszont összesen három alkalommal könnyebben fizetnek ki 5.500 forintot, hogy biztosítsák részvételüket a nyár egyik legjelentősebb eseményén. A lényeg, hogy a Hegyaljáról ne a pénztárca döntsön!...

Akik viszont inkább egyszerre fizetnek, azoknak sem kell túl mélyen a zsebükbe nyúlni: május 31-ig (akár 30 % kedvezménnyel) 12.500 Ft a bérlet. Május 31. és július 15. között pedig 13.900 Ft-ért váltható meg a négynapos tokaji zenés nyaralás joga. A helyszínen váltott 17.900 Ft-os bérletnél mindenképpen kedvezőbb a RészletBérlet.

 

Még jobb, ha a Hegyalja jegyet a munkahely adja: kultúra utalványokkal, üdülési csekkekkel is lehet bérletet vagy RészletBérletet venni. Elvégre mindenki érdeke, hogy a munkaerő kipihenten és feltöltődve térjen vissza intenzív, zenei-kulturális tokaji nyaralásáról.