Mindenki Napja a Kossuth téren

Mindenki Napja a Kossuth téren Mindenkit vár egy játékos, vidám napra, rendezvényre az Esélyek Háza Szabolcs megyei irodája április 22-én, szerdán 11 és 18 óra között a nyíregyházi Kossuth térre.

 

 

 A kéz a kézben Régiós Esélyek Háza Napok címet viselő Mindenki napja ugyanis egy helyben kínálja programjait a Föld Világnapja, a Váci Mihály Városi Művelődési Központ, a Nyíregyházi Főiskola és több mint 20 városi és megyei szervezet bemutatkozásával.

A rendezvény valamennyi programja ingyenes.

 

A napot 17 órától sztárzenekar, Kowalsky Meg a Vega együttes fellépése zárja. A nap érdekességeinek sorában veterán autók és közlekedési tolerancia játék, a Föld Világnapi totó értékelése, nyitott akadálypálya kipróbálását – babakocsisok, görkorisok, kerékpárosok is elkezdhetik! – megyei kvízjáték és számos érdekesség kínálkozik. A nap során a nagyszínpadon városi művészeti csoportok várják a nagyközönséget.

 

Mindenki Napja a Kossuth téren

 

A rendezvény szervezői a megye valamennyi középiskoláját is szeretnék bevonni a rendezvény kínálta játékokba, s kupon segítségével a látogatók között is meglepetést sorsol ki.

A rendezvény első állomása annak az összefogásnak, mely az Esélyegyenlőség Világnapját mindenkit érintő találkozóvá fejlesztette, s továbbviszi Szolnok, Debrecen, Salgótarján, Eger és Miskolc állomásain is.

 

Mindenki Napja a Kossuth téren

 

A rendezvény támogatója a Szociális és Munkaügyi Minisztérium, védnöke Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata.

 

A programról bővebb információ az Esélyek Háza nyíregyházi irodájában kérhető.