Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.  Minden örökbefogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra! 

 

 

Andi: közel 4 éves német juhász keverék szuka kutyus. Könnyen kezelhető, barátságosan viselkedik az idegenekkel is. Nyugodt, kiegyensúlyozott természetű, problémamentes kutya. Kölykeivel együtt került be hozzánk, őket már örökbefogadták. Érdemes lesz ivartalaníttatni, hogy az ivarzási időben se legyen semmi gond. Jelenleg is más kutyával osztozik a kennelen, alapvetően társas lény, más kutya mellé is bátran örökbefogadható.

 Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

 

 

Zelda: 1,5 éves husky keverék szuka. Nyírtura és Sényő között találták április 16-án. Bár más kutyával van most együtt, de főleg etetésnél külön figyelni kell rá, mert domináns, és kissé irigy természetű. Gyönyörű, ápolt, jó kondícióban lévő kutyus. Egyelőre a gazdáját keressük, ha nem jelentkezik érte, örökbefogadható lesz. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

 

 

Bella: 3 éves keverék szuka. Kölykeivel együtt tették ki őket egy erdőben. Ennek ellenére nem ingott meg a bizalma az emberekben, szívesen tölti az időt gyerekek társaságában is, rendkívül ragaszkodó társ. A szőrzete, színezete teszi igazán egyedivé, biztos lehet benne jövendő gazdija, hogy az esti nagy séták alkalmával nem jön vele szembe egy hasonló kutyus. A sétákat igényli is majd Bella, csak úgy, mint a napi szintű foglalkozást, játékot. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

 

 

Melissza: 7 éves keverék ivartalanított szuka kutya. Több társával együtt él a kennelben, így ha már van a családnál másik kutya, nyugodt szívvel hazaviheti hozzá, akinek megtetszik ez a csupaszív, tündéri kutya. Akár kan kutya mellett is tartható, mivel már túl van az ivartalanítási műtéten. Melissza legszívesebben kertes házban élne, ahol egy hatalmas udvaron kedvére szaladgálhat. Egészen kicsi gyerek mellé nem javasoljuk erős testalkata miatt, nem szeretnénk, ha a közös játszadozások alkalmával a játék hevében esetleg felborítaná, vagy ráugrana a gyerkőcre. Nagyobb gyerekek mellé viszont már ideális pajtás. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

 

 

Tália: 1,5 éves keverék szuka kutyus. Fiatal kora ellenére már sok viszontagságon esett át, kóbor kutyaként élte mindennapjait sorstársaival, amíg valaki le akarta lövetni. Szerencsére még időben sikerült őket megmentenünk, azóta az Állatotthonban várja, hogy végre ő is egy családhoz tartozhasson, ahol megóvják minden bajtól, szeretetben és biztonságban élhet. Nagyszerű jelzőkutya, az idegenek jöttére azonnal hangos ugatással figyelmeztet. Pórázon egyelőre még nem vezethető, és a leendő gazdira vár, hogy sok türelemmel megtanítson még neki néhány leckét kutyaillemtanból, hogy majd vérbeli társasági kutyaként zökkenőmentesen töltse mindennapjait új családja tagjaként. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

 

 

Bundás: 9,5 éves német juhász keverék ivartalanított kan kutya. Két évvel ezelőtt került vissza az Állatotthonba, mert fél a villámlástól és a dörgéstől. Kissé makacs természetű, bár több társával él együtt, de az etetésnél konfliktusok adódhatnak, ezért ha más kutyához szeretnék vinni, a gazdinak ilyenkor szemmel kell tartania. Egyébként barátságos, nyugodt természetű, szeret pórázon sétálni, meg-megpihenni, a kennelben pedig legszívesebben bölcs öregúr módjára türelmesen fekve figyeli, hogy mi történik körülötte, de ha közeledik valaki, lelkesen megugatja. Készséggel ajándékozná oda bárkinek a szívét, aki öregkorára egy kényelmes és meghitt otthont biztosítana számára. Szerencsére jó egészségnek örvend, így még hosszú ideig lehet benne nagyon sok öröme az új gazdinak. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

 

 

Dante: 6 éves német juhász keverék kan kutya. Alig egy hónapja az Állatotthon lakója. Előző gazdája nem fordított rá kellő figyelmet, nem gondozta megfelelően, így olyan rossz tapasztalatokkal került már be hozzánk, ez indokolja jelenlegi viselkedését. A befogáskor is morgott félelmében, nem tudta, hogy mi történik vele. Azóta rájött, hogy itt szeretet és törődés veszi körül, mégis több időre van még ahhoz szüksége, hogy újra feltétel nélkül bízni tudjon az emberekben. Szabad tartásra ajánljuk egyedüli kutyaként, leginkább olyan családhoz, akiknél lelkiismeretes házőrzőként bebizonyíthatja, hogy igenis egy nagyon értékes, és jobb sorsra érdemes kutyus. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

 

 

Gedeon: 5 éves rottweiler keverék ivartalanított kan. Valamivel több, mint két éve került be az Állatotthonba. Gazdája egy bevásárlóközpont parkolójában hagyta egy fához kötve, a mai napig rejtély, hogy mivel szolgálhatott rá erre ez a végtelenül kedves kutyus. Az emberekbe vetett hite ennek ellenére sem ingott meg, sőt, nyitott mindenki felé, igazi családi kedvenc, a bizalmatlanságnak vagy agressziónak nyoma sincs benne. Gyönyörű megjelenésű kutya, ápolt, csillogó fekete bundája és kedves tekintete mindenkit levesz a lábáról. Nyugodt szívvel tudjuk ajánlani gyerekek mellé is. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

 

 

Gomba: 6 éves német juhász keverék kan. Kóbor kutyaként élt, valószínűleg nagyon sok rossz tapasztalatot, viszontagságos évet tudhat maga mögött. Ez meglátszik a viselkedésén is, ő az a típus, aki soha nem paktál le első látásra az idegenekkel. Barátkozik, barátkozik, de pár perc elteltével a maga módján, figyelmeztető morgások közepette jelzi, hogy részéről most vége szakadt a haverkodásnak. Mivel hiszünk abban, hogy minden kutyának megvan valahol az ideális gazdája, aki eddig csak őrá várt, ezért bízunk benne, hogy aki szeretne egy igazi profi telepőr kutyát, az felfigyel Gombára, és boldogan jelentkezik érte az Állatotthonban. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.

 

 

Imola: 10 hónapos beagle szuka kutya. A Kállói útról került be április 18-án. Ápolt, kedves, barátságos kutya, egész biztos, hogy valahol nagyon várják már haza. Bízunk benne, hogy rövid időn belül jelentkezik érte a gazdi, és végre hazatérhet. 

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - április IV.