Fodrászok mestervizsgája

Fodrászok mestervizsgája 2009. április 18-19-én került sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Iparkamarában szervezett fodrász szakemberek gyakorlati mestervizsgájára. A helyszín az Univerzum Üzletházban található II. emeleti tanszalon volt.

 

Kapcsolódó galériánk

 

A mestervizsga célja a szakemberek magasabb elismertséget jelentő minősítés elérésének lehetősége, az, hogy magasabb színvonalon dolgozó szakemberek képezzék a tanulókat, a vállalkozás eleget tehessen az egyes szakmákban a vonatkozó jogszabályokban meghatározott működési feltételeknek.

 

http://www.nyirport.hu/content/fodraszok-mestervizsgaja

 

A mestervizsga a szakma legmagasabb szintű tudását bizonyítja. A mesterlevél megszerzésének feltétele a sikeres elméleti és gyakorlati vizsga letétele.
Az elméleti szakaszban 40 órás pedagógiai, vállalkozási, valamint 120 órás szakmai elméleti és gyakorlati képzésben vettek részt.

 

http://www.nyirport.hu/content/fodraszok-mestervizsgaja

 

A mesterképzés lezárta után szervezték a mestervizsgát. A vizsgabizottság tagjai: elnök, két tag. Jelen voltak még a kérdező tanárok (2fő) és a jegyző. Aki sikeresen teljesítette a mindkét rész vizsgáit, az ünnepélyes keretek között kap mesterlevelet.

 

http://www.nyirport.hu/content/fodraszok-mestervizsgaja

 

A fodrászok névsora:

 

Mesterlevelet kap:

 

Bíró Ágnes,
Dudics Gáborné,
Mezőné Fekete Ibolya,
Moduna Enikő,
Oszlánszky Gréta,
Polyákné Márta Edina Judit,
Szkita Éva.

 

 

Részmestervizsgával rendelkezik:

Szabóné Balogh Beatrix,
Milák Ildikó,
Vajóckiné Erdei Andrea.

 

KT