Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május Minden örökbefogadható kutya rendelkezik a szükséges oltásokkal, egészségesek, parazitamentesek. Ne feledjék, hogy nem csak az itt bemutatott állatok várnak örökbefogadásra! 

 

 

Tea: 5 éves nagyobb termetű tacskó keverék szuka. Tiszabercel és Gávavencsellő között találtak rá április 25-én. Kezdetben kissé félénk és bizonytalan, de pár kedves szó után már barátkozik és igényli a simogatást. Kedves, barátságos kutya, gyerekek illetve idősebb emberek mellé is alkalmas. Termete és rövid szőre miatt lakásban is tartható, bár nem tudjuk, hogy mennyire szobatiszta, így elképzelhető, hogy a gazdi feladata lesz még, hogy ezt megtanítsa neki.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május

 

 

Fifi: 7 éves nagyobb termetű tacskó keverék szuka. Április 22-én a Kossuth téren kószált, akkor még azt hittük, hogy a gazdáját követi, de később jelentették a vasútállomásról. Kisebb sebek voltak rajta, amik már be is gyógyultak. Nagyon kedves és nyugodt kutya. Gyerekek mellé kiválóan alkalmas, nem ugrál, és nem löki fel az embert, csak kedvesen odabújik hozzá, majd a simogatás közben elalszik. Mivel valószínűleg már régóta az utcán kóborolt, így ez már a vérében van, és vigyázni kell, hogy a kert megfelelően körül legyen kerítve, hogy ne tudjon elcsámborogni.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május

 

 

Bankó: 6 éves pumi keverék ivartalanított kan. Egészen kölyök kora óta lakik az Állatotthonban, ahova 5 testvérével került be. Sajnos ő már kölyök korában is félénk, visszahúzódó volt, és ez a viselkedése mai napig is megmaradt. Jó jelzőkutya, minden kis zörrenésre ugatással reagál. Kennelen belül nehéz megközelíteni, de megfelelő foglalkozás mellett viselkedése sokat javulna. Más kutyákkal is jól kijön, társaságuk pozitívan hat rá, ilyenkor sokkal bátrabb és felszabadultabb.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május

 

 

Drazsi: 1,5 éves tacskó keverék szuka. Szép kiállású magabiztos kutya, aki nemrég került Alapítványunk gondozásába. Kisebb termete és kedves, bújós természete miatt gyerekek és idős emberek mellé is biztonsággal ajánljuk. Nem tudjuk, hogy szobatiszta-e, de ha valaki vállalja, hogy hozzászoktatja a benti élethez, akkor lakásba is bátran tudjuk ajánlani.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május

 

 

Daffni: 1,5 éves kaukázusi keverék ivartalanított szuka. Kisvárdán élt az utcákon hosszú időn keresztül, míg végül bejelentést alapján beszállítottuk az Állatotthonba. Nagyon játékos, kedves és barátságos kutya, de a területét erőteljes ugatással és morgással védi. Mindez csak addig tart, amíg pórázt nem lát, vagy be nem megy hozzá valaki a kennelbe. Attól kezdve nagyon bújós kutyus. Házőrzésre vagy telepőrzésre ajánljuk, de családi kedvencnek is kiváló. Mindenképp keretes házba való, mivel nagy a mozgásigénye.

Az Állatbarát Alapítvány gazdikeresője - május