Cherry Girl az MTV legújabb sztárja

Cherry Girl az MTV legújabb sztárja A Föld Napja apropóján újabb figyelemkeltő kampánnyal rukkolt elő az MTV. A kultcsatorna legújabb sztárja a fiktív Cherry Girl lesz – a hatalmas fülekkel rendelkező lány arra hívja fel a figyelmet, a fiatalok élhetnek úgy is menő, izgalmas életet, hogy amellett pozitív értékekkel rendelkeznek, jó hatással vannak a világra, és az őket körülvevő emberekre is.

 

 

Az MTV évtizedek óta alakítja és befolyásolja a fiatalok életstílusát világszerte. A kultcsatorna ezt leginkább jó célok, pozitív értékek elérése érdekében használja fel – így van ez most is. Az MTV új sztárja ugyanis egy lány – egy olyan lány, aki példakép lehet minden fiatal számára.

 

Cherry Girl az MTV legújabb sztárja

 

Cherry Girl egy, az átlagosnál jóval nagyobb fülekkel rendelkező leányzó, ám ezekkel a fülekkel neki nincs semmilyen problémája: elfogadja magát olyannak, amilyen. Cherry Girl arra biztat: légy olyan, mint ő, fogadd el saját magad, és tegyél csupa-csupa jót – a környezeteddel, a Földdel, és magaddal egyaránt.

 

Cherry Girl az MTV legújabb sztárja

 

Cherry Girl egy fiktív személy, de jó példa a fiatalok előtt. Megmutatja, hogy úgy is lehet magával ragadó, izgalmas és menő életet élni, hogy közben pozitív hatással vagy a téged körülvevő világra, és a közvetlen környezetre egyaránt.

 

Cherry Girl az MTV legújabb sztárja

 

Cherry Girl nem akar kényszeríteni: ő csak példát mutat, és követőket keres. Személyében az MTV megteremtette azt a példaképet, akire minden fiatal hasonlíthat úgy, hogy közben elfogadja önmagát, és szebbé teszi a környezetét, a körülötte élők életét, és még menő is maradhat…

 

Cherry Girl az MTV legújabb sztárja

 

Az MTV nem hisz a kényszerítésben, a csatornánál úgy vélik, sokkal ésszerűbb a pozitív példa állítása, mint bármilyen felszólítás a fiatalok felé. Éppen ezért remélik, Cherry Girlnek – aki az MTV képernyőjén és online felületeken, közösségi portálokon keres magának társakat – rengeteg követője akad majd, és hosszú távon ez eredményre vezet – valóban kicsit jobb lesz a világ…